Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ruptura in coalitie, din cauza gazelor din Marea Neagra. ALDE a parasit dezbaterile pe legea offshore, acuzand o improvizatie

Adevărul Adevărul,
Ruptura in coalitie, din cauza gazelor din Marea Neagra. ALDE a parasit dezbaterile pe legea offshore, acuzand o improvizatie

Deputatii ALDE au parasit dezbaterile din comisiile de specialitate pe legea offshore, liderul grupului din Camera Deputatilor, Varujan Vosganian, argumentand ca aceasta este o improvizatie, deoarece nu exista o evaluare a impactului bugetar, o evaluare clara a resurselor si nici un punct de vedere al Guvernului, transmite Agerpres. continuă pe Adevărul

Legea off-shore. Cel mai mare TUN din ISTORIA Romaniei, decis de o singura persoana: Cine a hotarat soarta gazelor din Marea Neagra si la cine vor ajunge banii

Specialistii atrag atentia ca soarta celei mai mare bogatii pe care Romania a avut-o vreodata - gazele din Marea Neagra -, o bogatie care ar putea sa fie mai mare de40 de miliarde dolari, este decisa zi.

Marea Neagra - o noua Mare a Nordului, din punct de vedere energetic

Marea Neagra este considerata de numerosi analisti ca fiind, potential, o noua Mare a Nordului, regiunea cea mai importanta din punct de vedere energetic din Europa, arata un studiu realizat de Radu Dudau si Vasile Iuga, la solicitarea Federatiei Patronale de Petrol si Gaze FPPG).

PwC: Ne tot gandim unde se va vinde gazul din Marea Neagra, dar in momentul de fata nu exista infrastructura

Ne tot gandim unde se va vinde gazul din Marea Neagra, dar discutia nu apare si in ceea ce priveste infrastructura, a atras atentia Andreea Mitirita, partener, PwC Romania, intr-o intalnire cu presa.

iNFIORATOR! Un tanar roman a vrut sa se arunce cu masina de pe pod, in Italia, din cauza jocurilor de noroc

Un tanar roman din Italia, in varsta de 28 de ani, a recurs la un gest socant din cauza datoriilor acumulate la jocurile de noroc. Acesta s-a urcat la volanul masinii sale si a incercat sa se arunce de pe.

Republica Moldova: intreaga redactie a unei televiziuni a fost concediata din cauza unei stiri critice la adresa lui Igor Dodon si Vlad Plahotniuc

Intreaga redactie a televiziunii 10TV din Republica Moldova a fost concediata din cauza unei stiri, care peste noapte nu a mai coincis politicii editoriale. Anuntul a fost facut de moderatorul emisiunii.

Situatie revoltatoare. Un tanar a murit din cauza cancerului confundat de medici cu Febra Fanului

Aaron, in varsta de 30 de ani, a murit din cauza cancerului confundat de catre medici, cu Febra fanului sau rinita alergica. Sotia acestuia, Sarah, a impartasit vestea tragica pe contul de.

Romanii nu pot obtine certificatul de cazier judiciar: Sistemul informatic a cedat din cauza unei avarii

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificarele de cazier judiciar nu functioneaza, luni dimineata, din cauza unei avarii, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane. Defectiunea s-a.

Lider ALDE, atac extrem de dur la adresa PSD: Miza legii offshore e continuarea importurilor din Rusia si stoparea exploatarilor din Marea Neagra

Legea offshore a aprins spiritele in interiorul coalitiei guvernamentale! Dupa ce in comisiile reunite din Camera Deputatilor Varujan Vosganian a criticat extrem de dur proiecteul de lege, iar ALDE a parasit.

VIDEOUPDATE Tragedie n Indonezia: Cel putin 832 de oameni au murit din cauza cutremurului si a tsunamiului

Cel putin 832 de oameni au murit in urma cutremurului si tsunamiului din Indonezia. Precedentul bilant vorbea despre 400 de persoane, dar autoritatile se temeau ca numarul victimelor va creste considerabil. Echipele de salvare sunt angajate intr-o misiune dramatica de recuperare a eventualilor supravietuitori din orasul Palu, sapand printre daramaturi, relateazaBBC Newssi Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )