Libnet.ro
UNICEF

21:45

Rusescu, locul cinci in topul celor mai eficienti marcatori din Portugalia

Online Sport Online Sport,
Rusescu, locul cinci in topul celor mai eficienti marcatori din Portugalia

Startul excelent de an pe care il are Raul Rusescu la Sporting Braga il plaseaza pe atacantul roman pe locul cinci intr-un clasament al celor mai eficienti jucatori din fotbalul portughez. continuă pe Online Sport

Raul Rusescu, in TOP 5 cei mai buni marcatori din Portugalia.

Atacantul echipei Sporting Braga, Raul Rusescu, se afla pe locul cinci in topul celor mai eficienti marcatori din Portugalia in acest sezon, conform publicatiei Mais Futebol, citata de Mediafax. Rusescu are o medie de un gol la 108,75 de minute, el reusind sa inscrie de patru ori in toate competitiile de la venirea sa, la inceputul anului, la Sporting Braga. Aceasta ierarhie este condusa de Islam Slimani Sporting Lisabona), cu o medie de un gol la 86,4 minute, urmat de Rodrigo Benfica .

Liga 1 se afla in topul celor mai puternice campionate de fotbal din lume

Liga I se afla pe locul 10 in clasamentul celor mai bune campionate de fotbal din lume. Aceasta ierarhie a fost realizata de Federatia Internationala pentru Istoria si Statistica Fotbalului IFFHS).

Topul celor mai vizitate tari din Europa. Afla unde se claseaza Romania

Mai multi turisti si-au facut vacantele in Europa anul trecut, arata datele publicate de Eurostat , din care reiese ca numarul total al innoptarilor in Uniunea Europeana a crescut la 2,6 milioane +1,6), iar cel al vizitatorilor straini la 1,18.

Liga I, locul zece in clasamentul celor mai bune campionate din lume in 2013

Liga I a urcat patru pozitii si a se afla pe locul 10 in clasamentul celor mai bune campionate de fotbal din lume in 2013. Topul a fost publicat, miercuri, de Federatia Internationala de Istorie si Statistica.

Liga 1 de fotbal din Romania, pe locul 10 in clasamentul celor mai bune campionate nationale din lume

Federatia Internationala pentru Istoria siStatistica Fotbalului a publicat, miercuri, clasamentul celor mai bune campionate nationale din lume, top in care Romania ocupa pozitia a 10-a. Astfel, Liga 1, car.

Liga I, in TOP 10 mondial al celor mai bune campionate. Ce tari a devansat!.

Liga I a fost inclusa intr-un clasament al celor mai bune campionate de fotbal din lume, ocupand locul 10. Liga I a primit 722,50 de puncte in topul realizat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFH). Primul esalon al fotbalului romanesc a reusit sa devnaseze campionate considerate mult mai puternice, cum ar fi cele din Ucraina, Turcia, Grecia, Portugalia sau Olanda. In top trei campionate se situeaza Primera Division Spania), Premier League Anglia) si .

Lista celor mai neinspirate parole din 2013

Portalul SplashData. com a anuntat, saptamana aceasta, lista celor mai slabe 25 de parole ale anului trecut, descoperite de hackeri pe Internet, password fiind detronata de 123456 pentru prima data in peste zece ani, de cand site-ul intocmeste astfel de clasamente.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )