Libnet.ro
UNICEF

22:45

Comisie solicitata la cea mai mare ferma de porci din Romania, unde a fost confirmata pesta porcina africana

Antena3 Antena3,
Comisie solicitata la cea mai mare ferma de porci din Romania, unde a fost confirmata pesta porcina africana

Patronul SC TEBU Consult Braila, cea mai mare ferma de porci din Romania, a doua ca marime din Europa, unde sambata a fost confirmata existenta virusului de pesta porcina africana, a cerut intrunirea unei co. continuă pe Antena3

Veste teribila: Pesta porcina a fost confirmata la cea mai mare ferma din Romania. 140.000 de porci vor fi eutanasiati

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania si a doua ca marime din Europa. Este vorba de SC TEBU Consult Braila, unde exista un efectiv de aproximativ 140. 000 de porci.

Catastrofa nationala: Pesta a ajuns la cea mai mare ferma din Romania

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat existenta virusului pestei porcine africane in cea mai mare ferma din Romania, a doua ca marime din Europa, care apartine SC TEBU Consult.

Virusul pestei porcine a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania; 140 de mii de porci vor fi sacrificati

Virusul peste porcine africane a fost confirmat sambata si in cea mai mare crescatorie din Romania, de la Gropeni, din judetul Braila, circa 140 de mii de porci urmand a fi sacrificati incepand de luni.

Virusul peste porcine a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania; 140 de mii de porci vor fi sacrificati

Virusul peste porcine africane a fost confirmat sambata si in cea mai mare crescatorie din Romania, de la Gropeni, din judetul Braila, circa 140 de mii de porci urmand a fi sacrificati incepand de luni.

Moldova va obtine in 2018 cea mai mare recolta de mere din ultimii zece ani

In anul 2018, producatorii moldoveni vor obtine cea mai mare recolta de mere din ultimii zece ani. Peste 505 mii de tone de mere sunt prognoze ale Asociatiei Moldova Fruct, transmite IPN.

VIDEO Cum a ajuns un dansator roman sa faca senzatie in cluburile din China. Cea mai mare agentie de talente din Los Angeles a batut palma cu el

La 26 de ani, Paul Moldovan a ajuns unul dintre cei mai solicitati dansatori din tara. Mai mult, a facut senzatie in cluburile din China, iar de curand a batut palma cu cea mai mare agentie de talente din Los Angeles, dupa ce a fost selectionat din peste 600 de dansatori din America si nu numai.

in cea mai mare podgorie din judetul Galati a inceput culesul viilor. Recolta e buna, dar e criza mare de muncitori

Fata de anul trecut, culesul incepe cu doua saptamani mai devreme. Dr. ing. Alina Donici, directoarea Statiunii de Cercetare Viti-Vinicola Bujoru cel mai mare producator de vinuri din judet), a facut un apel catre lucratorii interesati chiar si pe propria pagina de pe o retea de socializare.

FOTO Ce s-a ales de cultivatorii de tutun din Romania. Chiar daca primesc cea mai mare subventie, se plang ca au disparut fabricile de procesare

Fermierii din Dolj spun ca au ramas la mana intermediarilor, iar acestia le ofera doar 3 lei pe kilogramul de tutun uscat. inainte de 1989, in Romania se cultivau peste 35. 000 de hectare, iar acum abia daca mai sunt 1. 000 de hectare. Comuna doljeana Bratovoiesti acopera un sfert din productia de tutun a tarii. Pentru un hectar cultivat, statul plateste 2. 000 de euro.

Cea mai mare tranzactie din istoria fotbalului: Un seic din Abu Dhabi a facut o oferta COLOSALA pentru a cumpara Liverpool

Un seic din Emiratele Arabe unite a incercat sa cumpere clubul de fotbal Liverpool, oferind o suma uriasa. Este vorba Khaled Bin Zayed Al Nahyan din Abu Dhabi, varul proprietarului echipei Manchester City, care.

Faze tari: Acum, apa marii poate fi folosita ca sursa pentru combustibilul bio: inovatia poate duce la un combustibil sustenabil care sa concureze cu cei fosili; Un asteroid mai mare dect piramida din Giza va trece pe lnga Pamnt; Prinsi cu minciuna: Pata

Aplicatia NASA care te lasa sa te prefaci ca esti astronaut. Pentru a celebra cea de-a cincisprezecea aniversare a lansarii telescopului spatial Spitzer, NASA a lansat o aplicatie care iti permite sa-ti faci sefie-uri. Prinsi cu minciuna: intr-o reclama la Huawei Nova 3 au fost utilizate fotografii realizate cu DSLR-ul. Reclama care promoveaza Huawe Nova 3 include un cuplu care realizeaza multe selfie-uri cu telefonul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )