Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia: Un crocodil de doi metri a fost gasit in subsolul unei case, in timpul unei razii

Hotnews Hotnews,
 Rusia: Un crocodil de doi metri a fost gasit in subsolul unei case, in timpul unei razii

Politistii rusi au gasit un crocodil de Nil in subsolul unei locuinte din Sankt Petersburg, in timp ce cautau arme ilegale. Casa in subsolul careia a fost gasit crocodilul ar apartine unui grup nationalist, potrivitBBC. continuă pe Hotnews

VIDEO Profesorul de Religie acuzat de gesturi obscene in fata elevilor a fost gasit nevinovat: Avea o mancarime

Profesorul de Religie din Copsa Mica acuzat ca s-ar fi masturbat in clasa, in fata mai multor elevi, a fost gasit nevinovat de o comisie a Mitropoliei Ardealului.

A fost gasit mort in fata blocului. Scene horror la Satu Mare

Un barbat din municipiul Satu Mare a fost gasit decedat in fata unui bloc, in noaptea de luni spre marti, dupa ce ar fi cazut de la etaj, cazul fiind preluat de Politie, informeaza un comunicat de.

Un crocodil de Nil, gasit la subsolul unei locuinte din Sankt Petersburg

Politistii rusi au gasit un crocodil de Nil la subsolul unei locuinte din Sankt Petersburg, in timpul unei razii. Procurorii au deschis o ancheta, relateaza tass. com.

VIDEO Vant puternic si zapada de aproape doi metri, in unele locuri, in Muntii Bucegi

Este ger naprasnic si in zona inalta a judetului Dambovita, acolo unde este in vigoare un cod portacaliu de vreme rea. Ninge, iar vantul la rafala atinge aproximativ 80-100 kilometri/ora. Stratul de zapada viscolit masoara in unele locuri 1,5-2 metri, potrivit jandarmilor montani.

ii voi oferi un interviu. Igor Dodon o va invita oficial la Chisinau pe jurnalista din Rusia careia i-a fost interzis accesul in Republica Moldova

Politistii de frontiera nu i-au permis jurnalistei postului de televiziune rus NTV Irada Zainalova accesul in Republica Moldova. in seara de marti, 16 ianuarie, ea a fost intoarsa de pe Aeroportul International Chisinau, deoarece nu ar fi putut motiva scopul vizitei sale in Republica Moldova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )