Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Vant puternic si zapada de aproape doi metri, in unele locuri, in Muntii Bucegi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Vant puternic si zapada de aproape doi metri, in unele locuri, in Muntii Bucegi

Este ger naprasnic si in zona inalta a judetului Dambovita, acolo unde este in vigoare un cod portacaliu de vreme rea. Ninge, iar vantul la rafala atinge aproximativ 80-100 kilometri/ora. Stratul de zapada viscolit masoara in unele locuri 1,5-2 metri, potrivit jandarmilor montani. continuă pe Adevărul

Vreme REA: Ninsori si vant PUTERNIC in aproape jumatate de tara!

Aproape jumatate din judetele tarii se afla, pana miercuri seara, sub atentionarecod galbende vreme rea - vant puternic, ploi,ninsoriinsemnate cantitativ si strat de.

Avertizare meteo: cod galben de vant puternic, precipitatii abundente si polei in Baragan

Vremea rea face prapad si in Baragan. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcastingc Cod galben de vant puternic, valabile in sapte judete din Muntenia, in urmatoarele ore.

Alpinisti si tapinari pregatiti sa intervina la Constanta, in urma avertizarii de precipitatii si vant puternic

O echipa de alpinisti si tapinari este pregatita de Primaria Constanta pentru interventie, in urm atentionarii de precipitatii si vant puternic ce a fost emisa de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea.

Avertizare cod portocaliu de vant puternic si ninsori viscolite in mai multe judete. Recomandarile ISU pentru astfel de situatii

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o atentionare de cod portocaliu de vant tare, ninsori viscolite in judetele Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea si zona joasa a judetelor Neamt si Bacau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )