Libnet.ro
UNICEF

05:45

Rusia a extins din nou coridorul valutar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia a extins din nou coridorul valutar

Banca centrala a Rusiei a extins vineri, din nou, coridorul de tranzactionare a rublei fata de euro/dolar, ca urmare a deprecierii monedei nationale pana la niveluri minime record. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul se intalneste din nou cu delegatia FMI. Basescu va semna scrisoarea cu Fondul daca accizele la carburanti nu sunt parte a intelegerii (surse)

Premierul Victor Ponta se intalneste din nou luni cu membrii delegatiei comune a Fondului Monetar International FMI), Bancii Mondiale BM) si Comisiei Europene, dupa cum a anuntat duminica intr-o declaratie de presa. Presedintele Traian Basescu va semna scrisoarea cu FMI daca acciza de 7 eurocenti la benzina nu va fi specificata in document, iar acciza la motorina va fi amanata cel putin 3 luni, au spus surse citate de Mediafax.

Noi probleme pentru Bieber. Idolul adolescentilor a fost retinut din nou

Problemele starului Justin Bieber par fara sfarsit. Idolul adolescentilor a fost retinut din nou, iar avionul care tocmai il adusese din Canada in Statele Unite a fost perchezitionat din cauza unui persistent.

Yahoo Mail pierde din nou in fata hackerilor

Yahoo a mai avut ceva probleme recent cu malware-ul care se distribuia prin afisarea reclamelor. Acum s-a raportat ca a fost compromis un numar necunoscut de conturi de email. Utilizatorii Yahoo Mail sunt ultimele victime ale furtului de date, iar informatia vine direct de la Yahoo. Acest lucru afecteaza din nou credibilitatea gigantului, avand in vedere atacurile cu malware raportate recent tot pe platforma acestora. Se pare ca ghinioanele se tin lant de gigantul online. Compania a luat masuri, rugandu-si [].

A uitat-o pe Katy! Russell Brand vrea din nou in fata altarului

A trecut printr-un mariaj esuat, dar se pare ca nu a renuntat la gandul de a merge din nou in fata altarului.

Banco Santander amana din nou listarea diviziei sale britanice

Divizia britanica a Banco Santander SA, cea mai mare banca din Spania, nu are niciun plan actual sa lanseze o oferta publica initiala, conform anuntului facut ieri de aceasta institutie.

Bancile din Europa incep sa caute din nou oportunitati de achizitii - Wall Street Journal

Bancile europene incep sa caute din nou oportunitati de achizitii pentru a se extinde la nivel international, chiar daca resimt inca efectele crizei financiare, potrivit cotidianului Wall Street Journal, preluat de agentia Mediafax.

Gata misterul! Kristin Cavallari va fi din nou mama de baiat

Misterul s-a elucidat pentru Kristin Cavallari. Fosta vedeta din The Hills si sotul ei, Jay Cutler, au aflat sexul celui de-al doilea micut pe care il asteapta.

Actionarii FP discuta, din nou, reducerea capitalului

Actionarii Fondului Proprietatea sunt convocati, astazi, sa decida asupra reducerii capitalului social, dupa ce, la Adunarea Generala din noiembrie 2013, acest subiect nu a intrunit cvorumul.

Egipt: Morsi, din nou in fata judecatorilor.

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi a fost adus la o instanta din Cairo, pentru o noua audiere intr-unul din cele patru procese care il vizeaza, relateaza Mediafax. Fostul presedinte a fost adus cu elicopterul, sambata dimineata, de la un penitenciar din orasul Alexandria, informeaza BBC News online. Citeste si: Democratie ca in dictatura, in Egipt Mohamed Morsi si alte 14 personalitati din cadrul miscarii islamiste Fratii Musulmani sunt acuzati de instigare la uciderea protestatarilor, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )