Libnet.ro
UNICEF

08:45

Rusia lui Putin, dupa 18 ani de putere: greve, salarii neplatite, conditii de munca infioratoare, coruptie si multe controverse pe plan international

Adevărul Adevărul,
Rusia lui Putin, dupa 18 ani de putere: greve, salarii neplatite, conditii de munca infioratoare, coruptie si multe controverse pe plan international

Duminica, 18 martie, in ziua in care se implinesc 4 ani de la anexarea Crimeei la Rusia, Vladimir Putin candideaza pentru a-si adjudeca fara emotii cel de-al patrulea mandate de presedinte al Federatiei Ruse. Putin se afla deja la conducerea statului rus de 18 ani, cu un intermezzo de 4 ani ca premier, in timpul lui Dmitri Medvedev. continuă pe Adevărul

Rusia lui Putin - dupa 18 ani la putere si in ajunul realegerii pentru a patra oara ca Presedinte

Duminica, 18 martie, in ziua in care se implinesc 4 ani de la anexarea Crimeei la Rusia, Vladimir Putin candideaza pentru a-si adjudeca fara emotii cel de-al patrulea mandate de presedinte al Federatiei Ruse. Putin se afla deja la conducerea statului rus de 18 ani, cu un intermezzo de 4 ani ca premier, in timpul lui Dmitri Medvedev.

Caz revoltator! Dupa 18 ani petrecuti in inchisoare, procurorii si-au dat seama ca era nevinovat

Greseala unor procurori a distrus viata unui tanar din Polonia, acesta fiind acuzat pe nedrept de crima si viol. Dupa ce a stat 18 ani dupa gratii, oamenii legii au revizuit cazul si au ajuns la.

A stat 18 ani in inchisoare NEVINOVAT! Reactia mamei sale cand a fost eliberat

O greseala a procurorilor i-a distrus viata unui tanar din Polonia. Barbatul a fost acuzat de crima si viol, fiind eliberat 18 ani mai tarziu, dupa ce procurorii au revizuit cazul si au stabilit ca nu.

Un barbat a stat 18 ani in inchisoare, desi era nevinovat. Ce s-a intamplat canda aflat ca va fi eliberat - VIDEO

Tomasz Komenda este un polonez care a petrecut 18 ani in spatele gratiilor, fara sa fie vinovat de fapta pentru care a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare. Joi, instanta a decis sa il elibereze pe barba.

Un alt cuplu celebru si-a spus adio dupa doi ani de relatie. Zvonurile spun ca cei doi erau si logoditi

Cuplul format din Zayn Malik, fost membru al trupei One Direction, si fotomodelul Gigi Hadid s-a despartit dupa doi ani de relatie. Vestea a fost o surpriza neplacuta pentru fanii lor, mai ales ca toat?.

Un tanar de 18 ani risca sa ajunga la inchisoare dupa ce a sustras un aparat de radio si alte cateva bunuri dintr-un grajd

Politistii au reusit sa identifice hotul dupa trei luni de cautari, acesta fiind un tanar de 18 ani, care a escaladat gardul unui imobil, de unde a furat ce i-a cazut in mana.

Evadat prins dupa 23 de ani

Un detinut, evadat dintr-o inchisoare din New Jersey, a fost prins in Florida, la distanta de 23 de ani de cand a inceput viata de fugar si si-a intemeiat o familie cu doi copii, declara autoritatile, relateaza Fox News.

A facut amor cu forta cu o femeie de fata cu sotul ei. Dupa doi ani, barbatul a aflat ceva

Judecatorii suceveni au dat o prima sentinta intr-un dosar de viol in grup comis cu o violenta rara. Autorii sunt patru indivizi de etnie roma din Scheia si Balaceana, toti cu antecedente penale, iar.

Donald Trump Jr divorteaza de sotia sa, Vanessa, dupa 12 ani de mariaj

Donald Trump Jr si Vanessa Trump au inceput procedurile de divort, dupa un mariaj de 12 ani. Cuplul are cinci copii, asupra carora Vanessa nu doreste custodie completa in acest moment, potrivit unei surse, citate deDaily Mail.

Donald Trump Jr divorteaza de sotia sa, Vanessa, dupa 12 ani de mariaj -*- Donald Trump Jr divorteaza de sotia sa, Vanessa, dupa 12 ani de mariaj

Donald Trump Jr si Vanessa Trump au inceput procedurile de divort, dupa un mariaj de 12 ani. Cuplul are cinci copii, asupra carora Vanessa nu doreste custodie completa in acest moment, potrivit unei surse, citate deDaily Mail.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )