Libnet.ro
UNICEF

10:15

Rusia lui Putin este, in mod evident, cea mai mare si mai teribila amenintare cu care lumea se confrunta azi. Marturie sumbra a unui mare campion din sport

Adevărul Adevărul,
Rusia lui Putin este, in mod evident, cea mai mare si mai teribila amenintare cu care lumea se confrunta azi. Marturie sumbra a unui mare campion din sport

Garry Kasparov, cel mai mare jucator de sah din istoria acestui sport, este unul dintre contestatarii actualului lider de la Kremlin. continuă pe Adevărul

Declinul demografic din Rusia se accentueaza. Putin este foarte ingrijorat

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin a recunoscut ca il ingrijoreaza degradarea situatiei demografice din tara sa, potrivit Digi24. Astazi, in principal din motive conjuncturale,.

Halep: Nu sunt cea mai buna jucatoare din lume

Simona Halep considera ca, in pofida numarului unu pe care il ocupa in clasamentul mondial WTA, nu este cea mai buna jucatoare a lumii.

SERIAL Artisti care au spart conventiile. Danielle de Niese, cea mai cool soprana a operei FOTO VIDEO

Danielle de Niese este una dintre cele mai cunoscute soprane ale scenei artistice internationale. Onorata cu multiple premii, artista a stiut inca de la o varsta frageda care va fi drumul sau, pavandu-si drumul carierei cu multa munca. Datorita talentului si dedicatiei, succesul lui de Niese a venit rapid, Despre vocea sa, The New York Times scria ca este indeajuns de seducatoare pentru a curta atat zeii, cat si muritorii.

Cum arata cea mai frumoasa asistenta din lume. Barbatii se inghesuie sa isi faca programari la cabinetul la care lucreaza - FOTO

O asistenta de la un cabinet dentar a castigat o faima internationala dupa ce a fost numita cea mai frumoasa asistenta din lume. in varsta de 25 de ani, Ning Chen este din.

Sinagoga de la Alba Iulia, cea mai veche din Transilvania, redeschisa dupa cinci ani de lucrari de restaurare

La Alba Iulia s-a redeschis cea mai veche sinagoga din Transilvania. Este prima constructie realizata din piatra in aceasta parte a tarii. Comunitatea Evreiasca din oras a reusit sa obtina fonduri de circa 300. 000 de dolari pentru restaurarea monumentului istoric.

Unde va petrece CRACIUNUL SIMONA HALEP. De ce nu se crede cea mai buna jucatoare de tenis din lume?

Numarul 1 WTA a acordat un interviu pentru Canal 33 in care face cateva confesiuni interesantem, dand doveda de modestie si moderatie. Nu pot sa spun acest ca sunt cea mai buna din.

Criza rohingya. Aung San Suu Kyi a fost deposedata de cea mai inalta distinctie a orasului Oxford

Conducatoarei birmane Aung San Suu Kyi i-a fost retrasa cea mai inalta distinctie a orasului britanic Oxford, din cauza inactiunii sale in gestionarea crizei rohingya, a anuntat consiliul municipal, relateaza AFP.

NASA prezinta cea mai completa imagine a vietii. Asa respira Pamantul - VIDEO

NASA ilustreaza cea mai completa imagine a vietii, de pana acum, intr-un videoclip realizat pe durata a doua decenii. Filmuletul imortalizeaza rezumatul a 20 de ani de viata pe.

Miss Univers vine din Africa de Sud! Are 22 de ani. Vezi aici cum arata cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost incoronata in Las Vegas. Reprezentanta Africii de Sud a castigat titlul de Miss Universe, dupa o serie de probe de foc. Pe langa frumusetea.

Tesla a construit cea mai mare baterie din lume intr-un timp record

Tesla a promis ca va realiza cea mai mare baterie din lume pentru a remedia situatia dezastruoasa a alimentarii cu energie electrica din Australia de Sud. Cei de la Tesla s-au ancorat la mijlocul acestui an la un proiect foarte ambitios. Au semnat un contract cu autoritatile australiene pentru realizarea unei baterii gigantice ce urma [].

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )