Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cum arata cea mai frumoasa asistenta din lume. Barbatii se inghesuie sa isi faca programari la cabinetul la care lucreaza - FOTO

Antena3 Antena3,
Cum arata cea mai frumoasa asistenta din lume. Barbatii se inghesuie sa isi faca programari la cabinetul la care lucreaza - FOTO

O asistenta de la un cabinet dentar a castigat o faima internationala dupa ce a fost numita cea mai frumoasa asistenta din lume. in varsta de 25 de ani, Ning Chen este din. continuă pe Antena3

Miss Univers vine din Africa de Sud! Are 22 de ani. Vezi aici cum arata cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost incoronata in Las Vegas. Reprezentanta Africii de Sud a castigat titlul de Miss Universe, dupa o serie de probe de foc. Pe langa frumusetea.

Tesla a construit cea mai mare baterie din lume intr-un timp record

Tesla a promis ca va realiza cea mai mare baterie din lume pentru a remedia situatia dezastruoasa a alimentarii cu energie electrica din Australia de Sud. Cei de la Tesla s-au ancorat la mijlocul acestui an la un proiect foarte ambitios. Au semnat un contract cu autoritatile australiene pentru realizarea unei baterii gigantice ce urma [].

VIDEO Cea mai frumoasa partida din 2017, desemnata de WTA, o are pe Simona Halep in prim plan

WTA a realizat topul celor mai frumoase meciuri din 2017, disputate la turneele de Grand Slam, iar doua dintre ele o au ca protagonista pe Simona Halep.

Elon Musk a construit cea mai mare baterie din lume intr-un timp record

Elon Musk s-a tinut de promisiunea facuta cu privire la constructia demarata pentru cea mai mare baterie din lume. Au trecut cateva luni de cand am scris despre planul lui Musk de a construi cea mai mare baterie din lume. Australia de Sud, unde locuiesc aproximativ doua milioane de oameni, are probleme energetice care au [].

in cea mai mare comuna din Romania, locuitorii decid pe ce se cheltuie banii din buget

Cea mai mare comuna din tara, Floresti, are un buget de aproape 14 milioane de euro in 2016, iar o parte din destinatia banilor o stabilesc locuitorii comunei, in dezbatere publica orgnaizata la.

Beauden Barrett este desemnat cel mai bun rugbyst din lume, pentru al doilea an consecutiv

Beauden Barrett, mijlocasul la deschidere al selectionatei Noii Zeelande, campioana mondiala en titre, a fost desemnat cel mai bun rugbyst al lumii, pentru al doilea an consecutiv.

Care sunt obiceiurile celor mai sanatosi oameni din lume

Numarul pacientilor romani care sufera de afectiuni cardiovasculare, hepatice si diabet este foarte mare, Romania aflandu-se pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste rata mortalitatii cauzate de bolile cardiovasculare si tot pe prima.

Cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 100 de miliarde de dolari, ar dori sa angajeze 1.000 de IT-isti la Bucuresti

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a carui avere a atins 100 de miliarde de dolari, ar dori sa angajeze 1000 de specialisti IT pe teritoriul Romaniei.

Cel mai bogat om din lume se pregateste sa angajeze 1.000 de IT-isti la Bucuresti

Averea fondatorului Amazon, Jeff Bezos, a atins pentru prima oara 100 de miliarde de dolari, dupa ce a crescut cu 2,4 miliarde de dolari peste noapte, in conditiile in care actiunile Amazon au urcat cu 2%.

COLOSAL! Cel mai BOGAT om din lume se pregateste sa isi aduca multinationala-gigant la Bucuresti. in ce domeniu va face angajari MASIVE

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos foto),a carui avere a atins pentru prima oara 100 de miliarde de dolari,pozitionandu-l pe primul loc in clasamentul bogatilor lumii, si-a inchiriat un generos.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )