Libnet.ro
UNICEF

16:00

Rusia: Mita de 10 milioane de euro pentru constructia celei mai mari inchisori din Europa

Hotnews Hotnews,
 Rusia: Mita de 10 milioane de euro pentru constructia celei mai mari inchisori din Europa

Un fost responsabil din serviciile penitenciare rusesti este anchetat sub acuzatia ca a primit mita de circa 10 milioane de euro pentru constructia unei inchisori, prezentata drept cea mai mare din Europa, au anuntat vineri anchetatorii, citati de AFP. continuă pe Hotnews

Constructia celei mai mari inchisori din Europa se lasa cu ani grei de puscarie: Mita se ridica la 10 milioane de euro (VIDEO)

Scandal in Rusia! Constructia celei mai mari inchisori din Europa se lasa cu ani grei de puscarie. Un fost responsabil din serviciile penitenciare rusesti este acuzat ca ar fi primit mita 10 milioane.

Nou fond de investitii de 193 de milioane Euro pentru startup-uri tech europene

Startup-urile europene vor putea obtine finantari de cate 5-20 de milioane de dolari dintr-un nou fond de investitii, in valoare totala de 215 milioane de dolari 193 milioane de euro).

Fondurile de pensii private au facut plati de 95 milioane euro pentru 60.000 de participanti

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) a anuntat, marti, ca fondurile de .

Fondurile de pensii private au facut plati in valoare de 95 milioane euro

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) a anuntat, marti, ca fondurile de pensii private Pilonul II obligatoriu si Pilonul III facultativ) au realizat, de la infiintare si pana la finele lunii septembrie, plati in valoare de 454,7 milioane lei 95,7 milioane euro) catre un numar de 63. 153 de participanti si mostenitori.

Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro. Ce spune ministrul Fondurilor Europene

Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro, pentru aceasta suma existand un risc de dezangajare daca nu este folosita, a declarat la Digi24 ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Polonia a amendat grupul francez Engie cu 40 milioane euro

Oficiul polonez pentru protectia concurentei si consumatorilor UOKIK) a anuntat ca a amendat cu suma de 172 milioane zloti 40 milioane euro) grupul francez de utilitati Engie, in cadrul unui dosar care vizeaza finantarea proiectului gazoductului Nord Stream 2, transmite Reuters.

IN VALOARE DE 200 MILIOANE EURO MFP redeschide o emisiune de obligatiuni de stat

Ministerul Finantelor Publice MFP) a programat, pentru maine, redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni de stat cu cupon denominat in euro in valoare de 200 milioane euro.

Avertisment al ministrului Fondurilor Europene: Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro

Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro, pentru aceasta suma existand un risc de dezangajare daca nu este folosita, a declarat la Digi24 ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Aplicatia de livrari rapide Glovo se lanseaza in Polonia, dupa achizitia PizzaPortal cu 35 milioane euro

Aplicatia de livrari rapide Glovo a anuntat joi ca a achizitionat cea mai mare platforma de livrare a produselor alimentare din Polonia, PizzaPortal, cu 35 milioane euro si va lansa un al doilea hub de tehnologie si inginerie in Varsovia.

MFP redeschide o emisiune de obligatiuni in valoare de 200 milioane euro

Ministerul Finantelor Publice a programat, in data de 6 noiembrie, redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni de stat cu cupon denominate in euro in valoare de 200 milioane euro, potrivit ordinului publicat in Monitorul Oficial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )