Libnet.ro
UNICEF

09:15

Constructia celei mai mari inchisori din Europa se lasa cu ani grei de puscarie: Mita se ridica la 10 milioane de euro (VIDEO)

B1 B1,
Constructia celei mai mari inchisori din Europa se lasa cu ani grei de puscarie: Mita se ridica la 10 milioane de euro (VIDEO)

Scandal in Rusia! Constructia celei mai mari inchisori din Europa se lasa cu ani grei de puscarie. Un fost responsabil din serviciile penitenciare rusesti este acuzat ca ar fi primit mita 10 milioane. continuă pe B1

Rusia: Mita de 10 milioane de euro pentru constructia celei mai mari inchisori din Europa

Un fost responsabil din serviciile penitenciare rusesti este anchetat sub acuzatia ca a primit mita de circa 10 milioane de euro pentru constructia unei inchisori, prezentata drept cea mai mare din Europa, au anuntat vineri anchetatorii, citati de AFP.

P Cele mai bune oferte din catalogul Flanco de Black Friday

Flanco a inceput campania de Black Friday in 25 octombrie si isi asteapta clientii cu cele mai mari reduceri din an la toate gamele de produse pana in 23 noiembrie. Este cea mai mare.

Cele mai dure inchisori din lume. Zonele unde tortura si actele sangeroase devin ceva cotidian

Penitenciarul este o institutie in care cei care au savarsit faradelegi sunt pedepsiti cu privarea de libertate. Este astfel un loc de reeducare.

MARIAN ANDRONACHE (PMP): investirea Guvernului Orban, o descatusare impotriva celei mai toxice guvernari de dupa 1989

Investirea Guvernului Orban a fost o descatusare impotriva celei mai toxice guvernari dupa 1989 si a incheiat criza politica, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PMP si lider judetean al filialei Suceava a partidului, Marian Andronache.

FOTOGALERIE Sectorul 2, raiul gunoaielor: Taxe de salubritate mult mai mari, strazi la fel de murdare

Strazile din Sectorul 2 sunt printre cele mai murdare din Bucuresti, de ani de zile. Gunoaiele zac cu saptamanile neridicate de pe trotuare. Chiar daca Primaria a crescut taxa de salubritate in acest an, de a ajuns sa fie una dintre cele mai mari din tara, Sectorul 2 a ramas la fel de murdar, chiar si in zonele centrale. Locuitorii se plang si atrag atentia Primariei pe pagina sa de Facebook sau pe grupuri de socializare, dar in zadar.

Programul meciurilor din Europa League

Seara plina de fotbal, joi, pe Batranul Continent in etapa a 4-a din Europa League. Vedeti mai jos programul complet al meciurilor propuse.

Un proces invaluit in tacere: cele mai importante edituri din Romania vs. Bookster, autodescris Uber-ul bibliotecilor publice

O actiune in instanta, fara precedent pentru piata de carte din Romania, se desfasoara pe tacute la Tribunalul Bucuresti. Zece dintre cele mai mari edituri impreuna cu Asociatia Editorilor din Romania au reclamat o firma si o asociatie, care opereaza Bookster, pentru actiune in concurenta neloiala. Bookster este o biblioteca activa de cativa ani pe piata si care se descrie, in propriile prezentari, un Uber, Spotify sau Airbnb al bibliotecilor publice locale, cu zeci de mii de abonati. Niciuna dintre parti nu doreste sa spuna clar despre ce este vorba in proces, doar Bookster oferind Hotnews. ro informatii despre activitatea sa. Nici instanta nu a permis HotNews. ro acces la dosar. Ce vizeaza acesta?.

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj Rennes, in grupa E din Europa League

CFR Cluj Rennes este duelul din grupa E in Europa League, programat joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55. Meciul este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport si Look Plus, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Vezi partida AICI Live Text + Video. CFR Cluj .

VIDEO Responsabil Orange, despre o posibila achizitie a Telekom Romania: Daca in Romania, ca si in alte tari din Europa, putem accelera capacitatea de a furniza servicii avansate de internet fix broadband vom lucra din greu sa facem acest lucru posibil

Grupul Orange este lider la servicii de comunicatii convergente fix-mobile in Europa si aceasta este strategia si pentru Romania, a precizat marti la Bucuresti, Ramon Fernandez, director general adjunct pentru Europa, in cadrul grupului Orange. Daca in Romania, ca si in alte tari din Europa, putem accelera capacitatea de a furniza servicii avansate de internet fix broadband vom lucra din greu sa facem acest lucru posibil si apoi, daca un astfel de acord ar urma sa fie incheiat, ar necesita in mod evident discutii cu ceilalti actionari. , a spus acesta, intrebat despre informatiile privind posibila achizitie a Telekom Romania.

Simpaticul pusti a ajuns unul dintre cei mai iubiti actori din Romania: Visul meu a fost sa devin gunoier. Acum, fanii il urmaresc la PRO TV

In mod cert viata multor vedete de la noi arata in prezent cu mult diferit, fata de cum si-o imaginau in copilarie. Este cazul si simpaticului pusti care a ajuns unul dintre cei mai indragiti actori din Romania, si pe care il puteti vedea alaturi de parinti. intr-o poza rara, acesta e alaturi de parintii .

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )