Libnet.ro
UNICEF

20:45

Rusia numeste administrator la Privatbank, cea mai mare banca banca ucraineana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rusia numeste administrator la Privatbank, cea mai mare banca banca ucraineana

Banca centrala a Rusiei a numit joi un administrator provizoriu la conducerea filialei ruse a Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina in functie de active, al carei actionar principal este un oligarh ucrainean numit guvernator de regiune de noile. continuă pe Wall-Street Ro

Demisie de top la cea mai mare banca din Republica Moldova

Managerul Fondului Provocarile Mileniului Moldova, Valentina Badrajan si-a dat demisia din consiliul de administratie de la Moldova-Agroindbank MAIB). Motivele nu au fost anuntate.

Miscarea pe care cea mai mare companie petroliera din Rusia o va face in Ucraina

Cea mai mare companie petroliera din Rusia, Rosneft, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina. Rafinaria din Odesa a fost preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul.

Cea mai mare companie petroliera din Rusia ar putea prelua rafinaria din Odesa

Rosneft, cea mai mare companie petroliera din Rusia, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina, preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul unor datorii neplatite de compania unui milionar ucrainean, potrivit.

Cea mai mare companie petroliera a statului rus cumpara rafinaria din Odesa.

Rosneft, cea mai mare companie petroliera din Rusia, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina, preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul unor datorii neplatite de compania unui milionar ucrainean, potrivit cotidianului Kommersant, citat Reuters. Rusia a declansat o criza internationala majora dupa ce a desfasurat trupe in regiunea ucraineana Crimea, determinand autoritatile de la Kiev sa declare mobilizarea generala a trupelor si rezervistilor, in .

Presa internationala despre Ucraina: Pentru Vladimir Putin, destramarea Ununii Sovietice a fost cea mai mare catastrofa geopolitica a secolului 20

Pentru Vladimir Putin, destramarea Ununii Sovietice a fost cea mai mare catastrofa geopolitica a secolului 20. Obsesia lui Putin este restaurarea infloritoarei Rusia prin restaurarea imperiului sau, scrie New York Times. O multime de politicieni occidentali si experti s-au intrebat: care este sfarsitul jocului presedintelui rus Vladimir Putin in Ucraina?, se intreaba CNN. Ceea ce este clar este faptul ca presedintele Vladimir Putin are intentia de a mentine Kievul fara putere, cu orice risc pentru Rusia, afirma The Guardian.

Dupa un an de la moartea lui Hugo Chavez, Venezuela este cufundata in cea mai mare revolta din ultimii 10 ani

La exact un an de la moartea celui mai indragit lider venezuelean, Hugo Chavez, tara este cufundata in cea mai mare revolta din ultimii zece ani. Protestele violente, soldate cu 18 morti, s-au oprit doar.

Suntem implicati in cea mai mare captura de stupefiante din istoria Cehiei

Un TIR romanesc a fost implicat in cea mai mare captura de droguri din Cehia. Nu mai putin de 180 de kilograme de heroina au fost descoperite in camionul cu placute de inmatriculate din.

Ministrul britanic de Externe: Situatia din Ucraina, cea mai mare criza din Europa secolului XXI

Ministrul britanic de Externe, William Hague, a afirmat ca situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care Europa a traversat-o in secolul XXI, relateaza BBC News. Aceasta este cea mai mare criza din Europa.

Ministrul britanic de Externe: Ucraina, cea mai mare criza a Europei din secolul XXI

Situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care a traversat-o Europa in secolul XXI, este de parere ministrul britanic de Externe, William Hague. Aflat la Kiev, Hague a declarat pentru BBC Radio 4 ca aceasta est.

William Hague: Ucraina este cea mai mare criza a Europei din secolul XXI

Situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care a traversat-o Europa in secolul XXI, considera ministrul britanic de Externe, William Hague, aflat la Kiev, relateaza BBC News Online.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )