Libnet.ro
UNICEF

15:15

Rusia organizeaza cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice

Hotnews Hotnews,
 Rusia organizeaza cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice

Rusia va gazdui luna viitoare cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice, care vor implica si armatele chineze si mongole, a spus marti ministrul rus al Apararii, Sergei Shoigu, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Rusia organizeaza cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice

Rusia va gazdui in perioada 11 - 15 septembrie cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice, a anuntat ministrul rus al Apararii, Serghei Shoigu, citat de Reuters. Vostol-2018.

Salariul mediu in Cluj, in crestere cu aproape 15% fata de anul trecut. Managerii si IT-istii au cele mai mari venituri

Potrivit Directiei Judetene de Statistica Cluj, castigul salarial mediu net in judet, in iunie, a fost cu 14,6% mai mare fata de aceeasi luna din anul 2017.

Speciile de ursi de pe planeta. Care este ursul cu cele mai mari dimensiuni?

Pe planeta exista noua specii de urs, fiecare cu subspeciile sale. in cele ce urmeaza va vom prezenta pe scurt speciile de urs de pe planeta noastra.

Timisoreanul Werner Wolff face performata la Tarom. Cele mai mari venituri din ultimii patru ani,pierderi la jumatate fata de 2017

Rezultatele companiei nationale Tarom sunt sensibil mai bune sub conducerea timisoreanului Werner Wolff. Tarom a inregistrat in primele sase luni din acest an o cifra de afaceri neta de peste 530 de milioane de lei, cel mai bun rezultat din ultimele patru semestre similare.

Apelul disperat al unuia dintre cei mai mari fermieri romani: Opriti crima si sabotajul agriculturii romanesti

Dimitrie Musca, directorul general al Combinatului Agroindustrial Curtici si unul din cei mai mari agricultori din Romania, lanseaza cu apel catre autoritati in plina criza de pesta porcina in care cer.

Povestea impresionanta a unuia dintre cei mai mari lingvisti romani. A fost ranit la Marasesti si si-a luat doctoratul la Sorbona

Alexandru Rosetti, unul dintre cei mai mari filologi si lingvisti romani si europeni, a avut o cariera impresionanta, intinsa pe parcursul a aproape sapte decenii. Ranit in luptele de la Marasesti, Rosetti si-a luat doctoratul la Sorbona si a fost 42 de ani membru titular al Academiei Romane si membru corespondent al Academiei suedeze.

Ce loc ocupa barbatii romani in topul celor mai mari consumatori de alcool

Romanii ocupa loc fruntas in topul celor mai mari bautori de alcool din lume. Un studiu realizat in perioada 1990 2016 arata cum a evoluat consumul de alcool in 195 de tari.

Orban anunta ca PNL nu va vota rectificarea bugetara:Este o mare minciuna. Nu ai cum sa prevezi cheltuieli mai mari, cand ai incasat sub plan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, sambata, la Sibiu, ca liberalii nu vor vota rectificarea bugetara pentru ca nu au votat nici Legea bugetului de stat pentru 2018 si afirma ca rectificarea este o mare minciuna. Nu ai cum sa prevezi cheltuieli mai mari, in conditiile in care tu ai incasat sub planul pe care ti l-ai facut, a spus liderul liberalilor.

Cele mai scumpe instalatii de arta de la Burning Man! Au costat o avere!

Burning Man este festivalul anual care are loc in desertul Black Rock din Nevada si le ofera vizitatorilor experiente de neuitat. Istalatiile artistice elaborate si extrem de scumpe te lasa fara cuvinte. Mai jos va prezentam care au fost cele mai scumpe .

Cele mai frumoase tiara purtate de femeile Casei Regale Britanice

Femeile iconice ale familiei regale de la palatul Buckingham au parte de cele mai luxoase si elegante tinunte, iar bijuteriile, cu ajutorul carora isi asorteaza tinutele, sunt adevarate comori. Mai jos va prezentam cele mai frumoase tiara purtate de membrele casei regale. Toate au cate o poveste, sunt extrem de valoroase si lasate mostenire de la o generatie la alta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )