Libnet.ro
UNICEF

18:45

Speciile de ursi de pe planeta. Care este ursul cu cele mai mari dimensiuni?

Adevărul Adevărul,
Speciile de ursi de pe planeta. Care este ursul cu cele mai mari dimensiuni?

Pe planeta exista noua specii de urs, fiecare cu subspeciile sale. in cele ce urmeaza va vom prezenta pe scurt speciile de urs de pe planeta noastra. continuă pe Adevărul

Alerta METEO: Schimbare fara precedent a vremii in Romania la acest inceput de saptamana! Care sunt zonele cele mai lovite de averse...

Meteorologii au emis prognoza pentru ultima saptamana a lunii august. Astfel, daca in urma cu 4-5 zile majoritatea modelelor numerice indicau o racire accentuata in toate zonele tarii pentru sfarsitul.

Fostul sef al Jandarmeriei, explicatii despre interventia violenta: Gazul iritant lacrimogen se utilizeaza pentru ca evita violenta fizica care este cu mult mai daunatoare

Sebastian Cucos, sef al Jandarmeriei Romane in timpul violentelor de la mitingul diasporei din 10 august si actualmente adjunct al aceleasi institutii, a oferit mai multe detalii despre interventia din seara me.

Cele mai scumpe instalatii de arta de la Burning Man! Au costat o avere!

Burning Man este festivalul anual care are loc in desertul Black Rock din Nevada si le ofera vizitatorilor experiente de neuitat. Istalatiile artistice elaborate si extrem de scumpe te lasa fara cuvinte. Mai jos va prezentam care au fost cele mai scumpe .

Cele mai delicioase prajituri horror! Ai curaj sa le mananci?

O felie de tort este mereu bineveninta, nu? Ca e cu ciocolata, cu frisca, cireste sau migdale, nu ai cum sa refuzi. Dar ce faci cand acel tort are cea mai infricosatoare glazura si pare desprinsa dintr-un film de groaza, precum un craniu, un maxilar insangerat sau un monstru? .

Analiza economica: Cele mai profitabile industrii vs. cele aflate in declin major. Care sunt cele mai cautate meserii

O ampla analiza efectuata de Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR), pune in balanta sectoarele economice care au crescut de peste 10 ori in ultimul deceniu, fata de cele care au scazut cu mai mult de 50% in ultimii 10 ani.

Rusia organizeaza cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice

Rusia va gazdui luna viitoare cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice, care vor implica si armatele chineze si mongole, a spus marti ministrul rus al Apararii, Sergei Shoigu, relateaza Reuters.

Cele mai frumoase tiara purtate de femeile Casei Regale Britanice

Femeile iconice ale familiei regale de la palatul Buckingham au parte de cele mai luxoase si elegante tinunte, iar bijuteriile, cu ajutorul carora isi asorteaza tinutele, sunt adevarate comori. Mai jos va prezentam cele mai frumoase tiara purtate de membrele casei regale. Toate au cate o poveste, sunt extrem de valoroase si lasate mostenire de la o generatie la alta.

CHIRIE BUCURESTI. Care sunt preturile la chirie in cele mai cautate zone de catre studenti

Zonele Dristor, Grozavesti-Politehnica, Unirii-Universitate, Timpuri Noi si Eroilor-Stirbei Voda sunt cele mai cautate de studentii care vin din provincie sa studieze in Capitala, iar preturile cerute pentru.

STUDIU Care sunt cele mai cautate zone din Capitala in randul studentilor din provincie

Cele mai cautate zone de studentii care vin din provincie sa studieze in Bucuresti sunt Dristor, Grozavesti-Politehnica, Unirii-Universitate, Timpuri Noi si Eroilor-Stirbei Voda. Cel putin asa arata o analiza realizata de reprezentantii ai 50 de agentii imobiliare, citata de Agerpres. Aceeasi analiza arata ca preturile cerute pentru inchirierea unei garsoniere pornesc de la 230 euro/luna.

Rusia organizeaza cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice

Rusia va gazdui in perioada 11 - 15 septembrie cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice, a anuntat ministrul rus al Apararii, Serghei Shoigu, citat de Reuters. Vostol-2018.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )