Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia. Un politist a fost arestat pentru dezvaluirea unor informatii despre agentii FSB implicati in otravirea lui Navalnii

Adevărul Adevărul,
Rusia. Un politist a fost arestat pentru dezvaluirea unor informatii despre agentii FSB implicati in otravirea lui Navalnii

Un politist din Rusia este urmarit penal pentru dezvaluirea unor informatii care i-ar fi deconspirat pe cei care l-au otravit pe opozantul Aleksei Navalnii, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Aleksei Navalnii, arestat pentru 30 de zile. Sedinta de judecata s-a desfasurat la sectia de Politie

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta va sta in izolatorul Politiei pana pe 15 februarie. Mandatul de arestare a fost eliberat in dupa-amiaza zilei de luni, 18 ianuarie, de judecatoarea Elena Morozova, care a desfasurat sedinta de judecata chiar in sectia de Politie unde a fost adus politicianul imediat ce a fost retinut pe aeroportul Seremetievo din Moscova.

Navalnii se intoarce in Rusia. Un membru al echipei sale a fost arestat la Moscova pentru extremism

Pavel Zelensky, membru al echipei lui Aleksei Navalnii de la organizatia anticoruptie din Kremlin a fost arestat prevenitv pana la data de 28 februarie, sub acuzatia de extremism promovat in spatiul online, a transmis instanta judecatoreasca intr-o declaratie de presa citata de Reuters.

Expert iranian, acuzat ca a lucrat pentru Teheran, a fost arestat langa Boston

Un renumit expert in probleme iraniene a fost arestat langa Boston sub acuzatia ca ar fi ascuns ca nu actioneaza ca un expert neutru, ci ca agent al guvernului iranian, a declarat marti Departamentul de Justitie al SUA, potrivit AFP.

Un barbat inarmat a fost arestat in Washington. El avea o acreditare falsa pentru ceremonia inaugurarii presedintelui Biden

Un barbat din Virginia a fost arestat in centrul Capitalei dupa ce politistii de la un punct de control au descoperit ca acesta avea un pistol incarcat si munitie asupra sa, relateaza surse din fortele de ordine citate de CNN.

Alexei Navalnii a fost arestat la sosirea la Moscova

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat duminica seara, 17 ianuarie, la punctul de control al pasapoartelor de pe aeroportul Seremetievo din Moscova, transmite Reuters.

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat pe aeroport, la revenirea in Moscova (VIDEO)

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat de Politie la sosirea pe aeroportul Seremetievo din Moscova, la punctul de control al pasapoartelor. De altfel, inainte ca acesta sa revina din Germania,.

Alexei Navalnii a fost arestat la sosirea la Moscova

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat duminica seara, la punctul de control al pasapoartelor de pe aeroportul Seremetievo din Moscova, transmite Reuters.

Interlopul care a lovit cu masina caruciorul in care se afla un bebelus a fost arestat. Barbatul este acuzat de tentativa de omor (VIDEO)

Decizie de ultima ora a Instantei. Interlopul care a lovit intentionat cu masina caruciorul in care se afla un bebelus a fost arestat. Individul, care a provocat incidentul socant din Capitala,.

Dan Barna: Unele academii sunt, de fapt, sinecuri pentru plata unor politruci Sectorul privat nu poate tine la nesfarsit in spate un sector public supradimensionat Numerosi angajati doar incaseaza salariile

Vicepremierul Dan Barna, copresedinte USR-PLUS, a vorbit marti, pentru B1 TV, despre reforma profunda ce trebuie facuta in sistemul public pentru ca banii romanilor sa nu mai fie risipiti. Barna a vorbit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )