Libnet.ro
UNICEF

16:15

Interlopul care a lovit cu masina caruciorul in care se afla un bebelus a fost arestat. Barbatul este acuzat de tentativa de omor (VIDEO)

B1 B1,
Interlopul care a lovit cu masina caruciorul in care se afla un bebelus a fost arestat. Barbatul este acuzat de tentativa de omor (VIDEO)

Decizie de ultima ora a Instantei. Interlopul care a lovit intentionat cu masina caruciorul in care se afla un bebelus a fost arestat. Individul, care a provocat incidentul socant din Capitala,. continuă pe B1

Barbatul acuzat ca a lovit intentionat cu masina caruciorul in care se afla un copil, arestat preventiv VIDEO

Barbatul acuzat ca a lovit intentionat cu masina caruciorul in care se afla un copil, incidentul avand loc pe o strada din Capitala, a fost plasat in arest preventiv pentru 29 de zile, pentru tentativa de omor.

Soferul care a lovit intentionat cu masina un carucior in care se afla un bebelus, prins si audiat - VIDEO

Politistii Sectiei 25 din Capitasa si procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucuresti efectueaza cercetari in cazul unui conducator auto care ar fi lovit, cu intentie, o persoana si copilul aflat in carucior. Barbatul a fost prins si dus la audieri.

Legatura dintre interlopul care a lovit cu masina un bebelus si milionarul Remus Truica

Informatii explozive despre interlopul care a lovit cu masina un carucior in care se afla un bebelus. Individul, fost boxer, a fost bodyguard pentru mai multi oameni de afaceri, printre care si milionarul Remus Truica. Interlopul chiar l-ar fi pazit pe Truica pana in ultima zi de libertate.

Interlopul care le da fiori iesenilor, clip live cu pistoale si mitraliere. Oamenii sunt ingroziti

Interlopul care le da fiori iesenilor. Barbatul apare intr-un clip live cu pistoale si mitraliere. Oamenii sunt ingroziti. Ce se intampla acum la Iasi, cititi in randurile de mai jos. Un interlop celebru a facut live intr-un magazin de arme. Ce le-a transmis urmaritorilor sai este incredibil Un interlop din Iasi le da fiori cetatenilor .

Simona Hapciuc si-a spart capul la Survivor. Imaginile in care este plina de sange au fost cenzurate

Desi se credea ca Simona Hapciuc va fi una din personajele linistite ale acestui sezon, controversa o inconjoara pe tanara mamica. Aceasta si-a spart capul in timpul probelor, iar scandalurile in care este implicata nu continua sa dispara. Accidentare Survivor 2021: Simona Hapciuc si-a spart capul Fanii Survivor Romania nu au crezut ca Simona Hapciuc .

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )