Libnet.ro
UNICEF

10:31

Rusia se pregateste pentru cele mai ample exercitii militare de la Razboiul Rece si pna n prezent, la care participa 300.000 de soldati

Hotnews Hotnews,
 Rusia se pregateste pentru cele mai ample exercitii militare de la Razboiul Rece si pna n prezent, la care participa 300.000 de soldati

Pregatirile pentru cele mai ample exercitii militare ale Rusiei de la incheierea Razboiul Rece si pana in prezent continua in Siberia Orientala, scrie Cumhuriyet, citat de Rador. La cei 300 de mii de militari care vor participa la manevrele militare Vostok-2018 se vor alatura si 3200 de soldati din China, precum si numeroase vehicule blindate. Si Mongolia trimite militari la aceste exercitii. Ultima data Rusia organizase exercitii militare de o asemenea amploare in plin Razboi Rece, in anul 1981, dar la Vostok-2018 participa un numar si mai mare de militari. continuă pe Hotnews

Radu Tudor: ingrijorare. Cele mai ample manevre militare rusesti de la disparitia URSS

Armata rusa efectueaza cele mai ample manevre militare de la sfarsitul Uniunii Sovietice incoace, scrie dw. de. La exercitiu iau parte si militari chinezi. Cine sa fie inamicul si pentru ce tip de razboi se.

Rusia organizeaza exercitii militare ample

Rusia organizeaza, incepand de astazi, cele mai mari exercitii militare din ultimii 37 de ani, informeaza News. ro.

Rusia si etaleaza forta militara, prin cele mai mari manevre din istoria sa / Expert: O pregatire pentru un viitor razboi mondial / NATO: Moscova se concentreaza pe un conflict de mare amploare

Aproape 300. 000 de oameni, toate componentele armatei implicat si soldati chinezi in sprijin: Rusia lanseaza marti cele mai mari manevre militare din istoria sa, denuntate de NATO drept o repetitie a unui conflict de mare amploare, scrie AFP.

VIDEO NATO, despre Vostok-2018: Rusia se pregateste pentru un conflict la scara larga

NATO avertizeaza marti, in prima zi a desfasurarii exercitiului militar Vostok-2018 Est-2018), ca Rusia se pregateste pentru un conflict la scara larga.

Rusia - manevre militare fara precedent

Armata rusa efectueaza cele mai ample manevre militare de la sfarsitul Uniunii Sovietice incoace. La exercitiu iau parte si militari chinezi. Cine sa fie inamicul si pentru ce tip de razboi se antreneaza rusii?.

SONDAJ Cum vedeti manevrele militare masive pregatite de Rusia?

Rusia lanseaza, marti, cele mai mari manevre militare ale sale, iar NATO acuza ca este vorba despre pregatiri pentru un conflict de mare amploare. Ce presupun aceste operatiuni armate, cum sunt descrise de Moscova, dar si de NATO - aici. Participa la sondajul HotNews. ro: Cum vedeti manevrele militare masive pregatite de Rusia?.

Rusia se pregateste pentru un viitor RAZBOI MONDIAL! Mobilizare militara fara precedent a Kremlinului

Forte rusesti impresionante sunt mobilizate pentru a participa la manevre de o amploare inedita. Aproximativ 300. 000 de oameni, toate componentele armatei si soldati chinezi in sprijin: Rusia va lansa marti cele.

TRANZACTIA ANULUI: Cele mai mari banci din Germania se pregatesc sa fuzioneze

Se pregateste tranzactia anului pe piata bancara. Cele mai mari grupuri bancare germane, Deutsche Bank AG si Commerzbank AG, ar putea fuziona, in contextul in care sefii lor par din ce in ce mai deschisi la ac.

Faze tari: Orasul din Romnia unde se monteaza ghirlande de Craciun n septembrie, cnd afara sunt 30 de grade; Un sofer romn a darmat un balcon n timp ce ntorcea TIR-ul, n Italia; Cele mai demente recorduri din 2018

Un barbat a jucat la ruleta 3. 000 de euro falsi, in Suceava. Cum l-a pacalit pe crupier. intamplarea s-a petrecut la. Foarte tare! S-a inventat curatatoria pentru celulare. Printre cele mai originale produse aduse aici se afla curatatoria automata pentru.

Cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy

In fiecare an, Premiile Emmy aduna in acelasi loc cele mai mari si iubite vedete de la Hollywood si premiaza cele mai bune productii TV. Pe covorul rosu al Premiilor Emmy si-au facut aparitia nenumarate tinute sexy si extravagante. Iata mai jos un top cu cele mai frumoase si senzuale rochii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )