Libnet.ro
UNICEF

12:30

Rusia - manevre militare fara precedent

Adevărul Adevărul,
Rusia - manevre militare fara precedent

Armata rusa efectueaza cele mai ample manevre militare de la sfarsitul Uniunii Sovietice incoace. La exercitiu iau parte si militari chinezi. Cine sa fie inamicul si pentru ce tip de razboi se antreneaza rusii?. continuă pe Adevărul

Rusia: manevre militare mai ceva ca pe vremea URSS

Rusia incepe de marti, impreuna cu China si Mongolia, cel mai mare exercitiu militar din istoria sa. NATO denunta o repetitie pentru un conflict de mare anvergura.

Radu Tudor: ingrijorare. Cele mai ample manevre militare rusesti de la disparitia URSS

Armata rusa efectueaza cele mai ample manevre militare de la sfarsitul Uniunii Sovietice incoace, scrie dw. de. La exercitiu iau parte si militari chinezi. Cine sa fie inamicul si pentru ce tip de razboi se.

Victor Ponta, nou atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea: Un om de o perversitate fara precedent. A distrus si furat tara

Victor Ponta lanseaza un nou atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea. Dincolo de orice insa lucrurile sunt foarte serioase - un om de o fatarnicie si perversitate fara precedent cumparand sustinere cu functii.

CUTREMUR fara precedent in SRI: 12 ofiteri sunt ANCHETATI penal (VIDEO)

Cutremur fara precedent in SRI. Tribunalul Cluj a decis ca 12 ofiteri de la SRI Brasov sa fie urmariti penal pentru fals intelectual si abuz in serviciu, informeaza B1 TV. Cercetarea penala in cazul.

Rusia se pregateste pentru un viitor RAZBOI MONDIAL! Mobilizare militara fara precedent a Kremlinului

Forte rusesti impresionante sunt mobilizate pentru a participa la manevre de o amploare inedita. Aproximativ 300. 000 de oameni, toate componentele armatei si soldati chinezi in sprijin: Rusia va lansa marti cele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )