Libnet.ro
UNICEF

10:00

Rusii, deranjati de ideea redenumirii unui parc din Bucuresti. MAE rus: Speram ca Romania nu va permite rescrierea istoriei

Adevărul Adevărul,
Rusii, deranjati de ideea redenumirii unui parc din Bucuresti. MAE rus: Speram ca Romania nu va permite rescrierea istoriei

Ministerul de Externe rus a reactionat la propunerea Primariei Sectorului 2 din Capitala de a redenumi Parcul Tolbuhin din Bucuresti, numit dupa maresalul sovietic Fiodor Tolbuhin, care a fost unul dintre principalii comandanti ai Armatei Rosii, care, in anii celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a ocupat cea mai mare parte din Romania. continuă pe Adevărul

Rusii, deranjati de ideea redenumirii unui parc din Bucuresti. MAE rus: Speram ca Romania nu va permite rescrierea istoriei

Un reprezentant al MAE rus si-a exprimat ingrijorarea ca in Bucuresti exista persoane care doresc sa schimbe numele parcului numit dupa maresalul Fedor Tolbuhin, scrie agentia Tass, potrivit.

Cum au scapat nepedepsiti functionarii care au parafat executia unui parc la preturi exorbitante: un tobogan costa cat o garsoniera

Constructia unui parc de agrement in Husi Vaslui) la preturi exorbitante 75% bani europeni, 25% contributie locala) s-a soldat cu trimiterea in judecata a administratorului firmei care a realizat investitia, in timp ce functionarii din primarie care au avizat documentele si le-au inaintat spre finantare au scapat de tragerea la raspundere.

O masina a intrat in pietoni in fata unui mall din Sydney

O masina a intrat in pietoni, sambata, in fata unui mall din nordul orasului australian Sydney. Un purtator de cuvant al politiei australiene a declarat ca incidentul este tratat ca accident, nu ca act terorist, potrivit The Sydney Morning Herald.

Scene inedite in fata unui bloc din Oradea! Oamenii au auzit tipete si au iesit cu capul pe geam. Nu le-a venit sa creada ce vad (FOTO)

Scene inedite in fata unui bloc din Oradea. Oamenii au auzit tipete disperate, asa ca au iesit cu capul pe geam. Nu le-a venit sa creada ce vad. Sub ochii lor, o tanara aducea pe lume un.

Accident grav intr-un parc din Capitala! O femeie a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a cazut cu tiroliana

O femeie a cazut cu tiroliana, vineri seara, in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei, ea fiind transportata la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, au declarat reprezentantii.

Restrictii de circulatie pe mai multe strazi din Bucuresti

Restrictii rutiere vor fi impuse, duminica, pe Calea Victoriei din Capitala, unde se va desfasura SuperCupa Romaniei la Kartig electric, potrivit news. ro. Politia Capitalei a anuntat ca,.

Preturile apartamentelor din Bucuresti. Care sunt cele mai ieftine cartiere

Capitala ofera o plaja larga de oportunitati imobiliare, inclusiv din punct de vedere financiar, pentru potentialii cumparatori. Desi preturile apartamentelor s-au majorat, per ansamblu, cu 3,4% in.

Cele mai periculoase strazi din Bucuresti: 36 de accidente, cu 46 de victime, intr-un singur an

In 2016, in Bucuresti, peste 400 de oameni au fost raniti, iar 66 si-au pierdut viata. Patru dintre cele mai periculoase sase intersectii se afla in centrul Bucurestiului, in aceste zone.

Mai multi clienti care stateau la terasa unui bar din Arges, spulberati de o masina scapata de sub control

Grav accident rutier intr-un sat din judetul Arges. Clientii care stateau la terasa unui bar, au fost pur si simplu spuberati de o masina care a intrat cu viteza in ei. La terasa se afla un grup.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )