Libnet.ro
UNICEF

10:16

Ce RUSINE! S-a aflat CEL MAI MARE SECRET al Andreei Mantea! (FOTO)

B1 B1,
Ce RUSINE! S-a aflat CEL MAI MARE SECRET al Andreei Mantea! (FOTO)

Andreea Mantea se afla in Turcia pentru filmarile emisiuniiPuterea dragostei, unde il are alaturi si pe fiul ei, David. continuă pe B1

S-a aflat CEL MAI MARE SECRET al Danielei Crudu! Cati bani cerea pentru o partida de amor!

Daniela Crudu a fost suspectata in trecut ca ar fi practicat prostitutia. in dosarul respectiv dechis de procurori s-au facut si arestari.

Cum a aratat cel mai mare caine din lume. George avea 115 kilograme FOTO

Fascinatia pentru recorduri absolute va continua sa existe intotdeauna. Ca urmare, daca te-ai intrebat vreodata care a fost cel mai mare caine, a purtat numele George si poate fi vazut in imaginile alaturate. Ieri am atras atentia asupra unei rase de pisici cu cele mai mari feline domestice din toate timpurile. Astazi, este randul cainilor [] .

VIDEO INTERVIU Povestea romanului care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: Toti avem o responsabilitate pentru cei din jur. Am vazut un vanzator de ulei de sarpe, un pseudo-tratament, care are propria emisiune tv

Cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, una dintre cele mai puternice miscari anti-vaccin de pe continent, mituri despre sanatate care circula liber pe internet, dar si in emisiunile tv - precum vindecatori cu palmele, uleiul de sarpe sau miraculosul curatitor de colon vindeca orice boala. in fiecare dimineata ni se spune horoscopul, cand se stie inca de la anul 1. 800 ca horoscopul are zero influenta asupra vietii pe pamant, spune, intr-un interviu pentru HotNews. ro, Ovidiu Covaciu, romanul care lupta impotriva miturilor legate de sanatate si care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet, nu doar din Romania.

Impactul Internetului in sistemul democratic si in guvernare, analizate la cel mai mare festival dedicat transformarii digitale care are loc la Bucuresti, saptamana viitoare (VIDEO)

Impactul tehnologiei in societate, politica, guvernare si democratie este una dintre temele majore dezbatute anul acesta la iCEE. fest: UPGRADE 100. Cel mai amplu festival de digital care a avut loc vreodata in.

Acord de colaborare intre cel mai mare operator naval din Marea Caspica si Grupul GRAMPET - Grup Feroviar Roman

Grupul GRAMPET - Grup Feroviar Roman GFR) si NMSC Kazmortransflot LLP au semnat un Memorandum de Colaborare, pentru deschiderea unei conexiuni intre porturile Constanta si Batumi. Acordul semnat astazi.

Arma mai putin secreta a lui Benjamin Netanyahu: fiul sau, Yair, cel mai mare aparator al liderului israelian

Yair Netanyahu este cel mai mare aparator al tatalui sau si transmite mesaje pe Twitter care par a avea scopul de a infuria stanga politica. Sa-l numesti trol sau agent provocator ar insemna sa-l subestimezi, a scris un editorialist liberal.

WASHINGTON: Noi sanctiuni impotriva celui mai mare grup petrochimic iranian

SUA au instituit sanctiuni impotriva Persian Gulf Petrochemical Industries Company PGPIC), cel mai mare holding petrochimic iranian, si a zeci dintre filialele sale din cauza legaturilor cu Gardienii Revolutiei, informeaza vineri un comunicat al Departamentului Trezoreriei.

VIDEO FOTO Ce nava de lupta au trimis rusii sa spioneze cel mai mare exercitiu NATO care are loc in acest an in Romania

De obicei, atunci cand NATO organizeaza manevre militare pe teritoriul Romaniei, Moscova trimite in zona o nava de supraveghere sau avioane specializate pentru a monitoriza de la distanta miscarile militarilor aliati. Mai nou, cu ocazia exercitiului Saber Guardian 2019, care are loc in mai multe baze de antrenament din Romania, rusii nu au trimis o nava specializata, ci una de lupta.

Ce note a luat Andreea Balan la BAC. Cel mai rau a fost la Limba Romana proba scrisa

Cu toate ca s-a aflat inca din copilarie pe scena si timpul sau a fost mereu rapit de concerte si diverse evenimente, Andreea Balan nu a renuntat niciodata la studii. Ce note a luat BAC artista? Cum s-a descurcat Andreea Balan la BAC? Andreea Balan a urmat cursurile liceale la Liceul Ion Luca Caragiale din [] .

Ungaria, Romania si Polonia, cea mai mare crestere economica anuala din UE in primul trimestru din 2019

Ungaria, Romania si Polonia au inregistrat, in primul trimestru din 2019, cel mai semnificativ avans al economiei din Uniunea Europeana, comparativ cu perioada similara din 2018, arata a doua estimare publicata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )