Libnet.ro
UNICEF

21:15

RUSINE URIASA pentru Simona Halep. Ce a patit romanca pe teren

Antena3 Antena3,
RUSINE URIASA pentru Simona Halep. Ce a patit romanca pe teren

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a doua favorita, a fost invinsa de rusoaica Daria Kasatkina cu 6-2, 6-1, marti, in runda a doua a turneului WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale. continuă pe Antena3

Simona Halep a spus care este marele sau obiectiv pentru acest final de an

Simona Halep, a sustinut duminica traditionala conferinta de presa de dinaintea inceperii turneului de la Wuhan, in care a facut anuntul asteptat de toata lumea. Pentru prima data, Simona Halep.

Simona Halep a vorbit despre cel mai mare VIS al sau

Simona Halep a vorbit pentru prima data despre locul 1 in lume. Desi pana acum sportiva a spus ca nu este interesata sa ajunga lider mondial, de aceasta data Simona a vorbit deschis despre acest.

Simona Halep : Du-te dupa minge, proasta naibii!

Simona Halep a fost invinsa intr-un mod extrem de clar in turul doi al turneului de Wuhan de catre pustoaica de doar 20 de ani din Rusia, Daria Kasatkina. Simona a fost extrem de nervoasa tot.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul doi - Mihaela Buzarnescu (locul 105), in urma Mariei Sharapova (104)

Simona Halep 5. 965 puncte) se afla si in aceasta saptamana pe locul doi in clasamentul WTA, insa distanta fata de liderul Garbine Muguruza s-a marit de la 65 la 150 puncte dupa ce iberica a ajuns pana in semifinale la Tokyo). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera locul 105), fiind vecina de ierarhie cu Maria Sharapova 104). Romania are patru jucatoare din TOP 100 Halep, Cirstea, Begu si Niculescu).

Simona Halep: Mai am doar un obiectiv anul acesta: sa ajung pe locul unu! E in mintea mea in fiecare zi!

Simona Halep joaca in saptamana urmatoare la turneul de la Wuhan, China. E o noua oportunitate pentru jucatoarea noastra sa atace pozitia de lider mondial WTA.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wuhan: Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open

Eliminata in turul doi de la Wuhan, Simona Halep a vorbit despre infrangerea categorica suferita in meciul cu Daria Kasatkina. Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open, dar aveam nevoie de odihna dupa turneele din America, a spus numarul doi WTA.

Simona Halep si-a iesit din minti la Wuhan si a rabufnit: Proasta naibii!

Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel in turul al doilea la Wuhan, de rusoaioca Daria Kasatkina, scor 6-2, 6-1.

Simona Halep a cedat nervos in timpul meciului cu Daria Kasatkina. Sunt o idioata!

Simona Halep a pierdut categoric in fata rusoaicei Daria Kasatkina 20 de ani, 31 WTA), intr-o ora si 12 minute. Serviciul al doilea a zdruncinat jocul Simonei, care a ratat astfel inca o sansa de.

Simona Halep si-a terminat sezonul intr-un singur meci: infrangerea de la Wuhan i-a pus capac

Simona Halep a fost invinsa intr-un mod extrem de clar in turul doi al turneului de Wuhan de catre pustoaica de doar 20 de ani din Rusia, Daria Kasatkina. in doar o ora si 15 minute,.

Simona Halep a fost invinsa in turul al doilea la Wuhan

Tenismena Simona Halep a fost invinsa de rusoaica Daria Kasatkina cu 6-2, 6-1, marti, in runda a doua a turneului WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )