Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusinea istorica traita de Vladimir Putin. Asa ceva nu s-a mai intamplat in ultimii 20 de ani

Playtech Playtech,
Rusinea istorica traita de Vladimir Putin. Asa ceva nu s-a mai intamplat in ultimii 20 de ani

Se apropie de sfarsit?! Toata lumea vorbeste despre rusinea istorica traita de Vladimir Putin. Nu s-a mai intamplat asa ceva de mai bine de doua decenii. Popularitatea lui Vladimir Putin, la cel mai scazut nivel Era Putin pare sa se apropie de sfarsit. Pandemia de coronavirus a facut ca popularitatea liderului de la Kremlin sa . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Vladimir Putin, la summitul G20: Rusia este pregatita sa furnizeze vaccinul sau altor state

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, sambata, liderilor G20 ca Rusia este pregatita sa ofere vaccinul sau impotriva noului coronavirus, Sputnik V, si altor tari care au nevoie de el pentru a.

Anna Lesko l-a socat pe Catalin Maruta. Ce a putut sa zica, in direct la TV: Nu mi-a mai zis nimeni asa ceva

Anna Lesko a acceptat provocarea sosurilor iuti pusa in scena de Catalin Maruta, in emisiunea sa de pe PRO TV. Emotionata inca de cand a pasit in platou, cantareata a dorit un lucru care l-a socat pe moderator, acesta afirmand chiar ca nu a mai avut o astfel de cerinta din partea invitatilor sai. Anna .

Vladimir Putin, acces de tuse in timpul sedintei despre coronavirus. Ce spune Kremlinul -VIDEO

Vladimir Putin i-a facut pe multi sa ridice din spranceana in timpul unei sedinte televizate pe tema pandemiei de coronavirus, dupa ce a fost lovit de un acces de tuse, liderul de la Kremlin luptandu-se sa-si termine frazele.

Mircea Badea, scos din minti de medici. A spus tot adevarul despre internari: Nu se poate asa ceva!

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, s-a aratat indignat pentru ca si in ziua de astazi se interneaza cu forta persoanele infectate cu noul coronavirus, in pofida faptului ca medicii reclama ca nu mai sunt locuri libere in unitatile medicale. Mircea Badea, scos din minti de medici Mircea Badea are iar un mesaj transant, .

Vladimir Putin, intrerupt de un acces de tuse in timpul unui discurs. Oficialii de la Kremlin neaga faptul ca presedintele rus ar avea probleme de sanatate (VIDEO)

Starea de sanatate a presedintelui Vladimir Putin starneste,din nou, ingrijorare. in timpul ultimului discurs pe care l-a tinut in cadrul uneivideoconferinte cu inalti oficiali rusi, liderul a.

VIDEO Vladimir Putin, acces de tuse in timpul unei videoconferinte

Presedintele Rusiei se afla intr-o video conferinta cu oficiali ai statului cand a avut un acces de tuse. Momentele au ridicat semne de intrebare cu privire la starea de sanatate a lui Vladimir Putin.

Kremlinul anunta ca Vladimir Putin nu are planificate intalniri cu Igor Dodon

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitrii Peskov, a anuntat ca Vladimir Putin nu are deomcadata planificata vreo intrevedere in viitorul apropiat cu presedintele in exerctiu, Igor Dodon. Precizarea a fost facuta dupa ce Igor Dodon a anuntat pe pagina sa de Facebook ca va mai avea in curand o vizita in Federatia Rusa.

Ce profetie a facut Printesa Diana despre Harry. Ce au observat britanicii, nimeni nu se astepta sa se intample asa ceva

Profetia Printesei Diana i-a uimit pe toti. Se pare ca isi cunostea foarte bine fiul, chiar daca Harry era mic cand ea s-a stins din viata. Comentariul profetic facut despre baiatul sau roscat continua sa ii uimeasca si azi pe multi. Ce a spus aceasta, de fapt. Ce profetie a facut Printesa Diana despre Harry .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )