Libnet.ro
UNICEF

16:01

Ruslan Codreanu: Cu cat mai mult se taraganeaza venirea lui Andrei Nastase la Primarie, cu atat mai mult are de suferit orasul

Adevărul Adevărul,
Ruslan Codreanu: Cu cat mai mult se taraganeaza venirea lui Andrei Nastase la Primarie, cu atat mai mult are de suferit orasul

Primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, sustine ca Chisinaul are de suferit din cauza ca mandatul primarului ales, Andrei Nastase, inca nu a fost validat. Potrivit lui, noul primar trebuia sa fie la Primarie in a treia zi de la data alegerilor. continuă pe Adevărul

Numai de bine. Cum mentinem orhideea cat mai mult timp inflorita si cum trebuie ingrijita

Orhideele sunt, alaturi de muscate si trandafiri, cele mai apreciate plante din Romania. Daca mai punem la socoteala si faptul ca florile pot dura chiar si o jumatate de an, interesul fata de ele e.

Avans mai mult decat dublu al titlurilor Banca Transilvania fata de BET

Actiunile Banca Transilvania TLV), cel mai lichid emitent de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), au inregistrat, de la inceputul anului, o crestere de 12,67% procentaj calculat pe baza preturilor de inchidere din perioada 20 decembrie 2017 - 14 iunie 2018), mai mult decat dublu fata de aprecierea indicelui BET, referinta bursei noastre, care a avut, in aceeasi perioada de timp, un avans de 5,3%.

Sondajul care arunca in aer PSD: Romanii vor referendum pentru Legile Justitiei. Peste 80% dintre cetateni considera ca politicul influenteaza justitia din ce in ce mai mult

Un sondaj IMAS efectuat la comanda Europa FM arata ca romanii sunt convinsi, intr-o proportie covarsitoare, ca factorul politic influenteaza justitia din ce in ce mai mult. La intrebarea Credeti ca.

Avertisment dur al BNR! Ratele creditelor vor creste si mai mult

Avertisment dur al BNR! Ratele creditelor vor creste si mai mult, iar in urmatorul an va creste si numarul romanilor care nu vor putea sa isi plateasca imprumuturile. Oficialii Bancii Nationale au.

8 femei, transformate uimitor dupa campania NuExistaNuSePoate! Iata cat de mult au slabit!

Opt femei din toate colturile tarii, selectionate in luna martie pentru a deveni ambasadoare ale miscarii nationale NuExistaNuSePoate, un proiect marca Topline dupa un concept creat de Andreea Marin, si-au remodelat uimitor silueta urmand, timp de trei luni, cele mai noi noi si eficiente tratamente profesionale de slabit, tonifiere si intinerire a tenului, in saloanele partenere Top Line.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Cat mai ai voie sa circuli in Romania

Statele care nu au luat masuri clare pentru reducerea poluarii in marile orase vor fi sanctionate de Comisia Europeana. Printre aceste tari se numara si Romania. Situatia e cu atat mai dramatica cu cat pr.

Ce marci auto au crescut cel mai mult n Europa si care sunt campioanele scaderilor

Jeep, Seat si Dacia sunt marcile cu cele mai mari cresteri procentuale in UE intre ianuarie si mai, perioada in care vanzarile de masini noi au crescut cu 2,4%, arata datele ACEA. Germania este cea mai mare piata auto europeana, urmata de Marea Britanie. in Romania s-au inmatriculat aproape 48. 000 de masini noi, avans de 29% fata de anul trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )