Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ryanair il ironizeaza pe ministrul Justitiei, Florin Iordache intr-o reclama postata pe Facebook: Alta intrebare! (FOTO)

B1 B1,
Ryanair il ironizeaza pe ministrul Justitiei, Florin Iordache intr-o reclama postata pe Facebook: Alta intrebare! (FOTO)

Cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, Ryanair, l-a ironizat pe contul de Facebook pe Florin Iordache, ministrul Justitiei, intr-o imagine publicitara. Care companie ofera tarife de la cin. continuă pe B1

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a incercat sa justifice ordonantele penale ale Guvernului PSD: Prin modificarea OUG am urmarit asigurarea unui echilibru intre puterile statului. Parlamentarii USR l-au facut sa fuga din fata ziaristilor

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat ca, prin modificarea OUG, a urmarit asigurarea unui echilibru intre puterile statului. De asemenea, Iordache a reiterat ca legea gratierii nu vizeaza criminalii si coruptii.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, ii raspunde lui Iohannis: NU voi demisiona

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, joi, ca nu a demisionat si nici nu intentioneaza sa faca acest lucru, dar a delegat catre secretarul de stat Constantin Sima atributiile sale pentru.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, si-a delegat toate atributiile timp de 10 zile unui secretar de stat (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, si-a fi delegat toate atributiile secretarului de stat, Constantin Sima. Informatia a fost confirmata de Cristina Lita de la Departamentul de Comunicare al Ministerului. De.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, incearca pentru a doua oara sa albeasca Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codurilor penale: Nu e nimic secret, ilegal sau imoral in caracterul acestei ordonante

Dupa ce, in cursul zilei de miercuri, ministrul Justitiei, Florin Iordache, a incercat sa explice ca Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codurilor Penale nu include si oamenii politici vizati in prezent de anchete, el incearca sa albeasca pentru a doua oara OUG, print-o postare pe contul sau de Facebook. Astfel, el a notat ca ca nu este nimic secret, ilegal sau imoral in caracterul acestei ordonante.

DENUNT. Premierul Grindeanu si ministrul Justitiei, Florin Iordache, anchetati pentru favorizarea faptuitorului si incalcarea legii raspunderii ministeriale

Anchetarea premierului Sorin Grindeanu si a ministrului Justitiei, Florin Iordache, a fost declansata de denuntul depus la DNA de Mihai Politeanu, Elena Ghioc si Razvan Patachi. Denuntatorii acuza savarsirea a doua infractiuni.

DEZVALUIRI. Plagiat cu repetitie in teza de doctorat. Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a copiat din zece surse: comunicate de presa, ziare si strategii de aderare

Florin Iordache si-a insusit pasaje intregi din comunicate de presa, din programul de aderare la Uniunea Europeana, dar si din ziarele romanesti. Ministrul Justitiei preia, din aceste surse, paragrafe care depasesc uneori intinderea unei pagin .

Plagiat cu repetitie. Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a copiat din zece surse: comunicate, ziare si strategii de aderare

Florin Iordache si-a insusit pasaje intregi din comunicate de presa, din programul de aderare la Uniunea Europeana, dar si din ziarele romanesti. Ministrul Justitiei preia, din aceste surse, paragrafe care depasesc uneori intinderea unei pagin .

Ryanair profita de celebrele cuvinte ale ministrului Florin Iordache pentru a-si face reclama: Alta intrebare!

Transportatorul low-cost Ryanair, al patrulea jucator de pe piata romaneasca din punctul de vedere al cotei de piata, il ironizeaza pe ministrul Justitiei, Florin Iordache, intr-o imagine publicitara postata pe pagina sa de Facebook.

CSM a decis retragerea Oanei Haineala si a lui Constantin Sima de la Ministerul Justitiei. Florin Iordache: Solicitarea procurorului general nu are temei juridic

Consiliul Superior al Magistraturii a decis, vineri, retragerea lui Constantin Sima si Oana Haineala din functiile de secretari de stat in Ministerul Justitiei.

Ryanair il ironizeaza pe ministrul Justitiei, poreclit Florin Ciordache intr-o reclama postata pe Facebook: Alta intrebare! (FOTO)

Cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, Ryanair, l-a ironizat pe contul de Facebook pe Florin Iordache, ministrul Justitiei, intr-o imagine publicitara. Care companie ofera tarife de la cin.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )