Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ryanair a publicat lista zborurilor anulate in urmatoarele 6 saptamani

Hotnews Hotnews,
 Ryanair a publicat lista zborurilor anulate in urmatoarele 6 saptamani

Ryanair a publicat, pe site-ul companiei, lista zborurilor ce urmeaza sa fie anulate in urmatoarele 6 saptamani. Ryanair anuntase, la finalul saptamanii trecute, ca intentioneaza sa anuleze 40-50 de zboruri pe zi pana la sfarsitul lunii octombrie, in total sute de mii de calatori, pentru a-si imbunatati rata curselor care ajung la timp. continuă pe Hotnews

Ryanair a publicat lista zborurilor anulate

Ryanair a publicat lista zborurilor anulate dupa ce a fost presata sa ofere mai multe informatii referitoare la zborurile pe care urmeaza sa le anuleze pe parcursul urmatoarelor sase saptamani, scrie.

Ryanair a publicat LISTA zborurilor care vor fi anulate, in urmatoarele sase saptamani

Compania aeriana Ryanair a publicat lista zborurilor care urmeaza sa fie anulate in urmatoarele sase saptamani si care vor afecta aproximativ 300. 000 de calatori.

LISTA Zborurile anulate de Ryanair

Ryanair a publicat lista zborurilor pe care le va anula in urmatoarele sase saptamani. Cateva dintre acestea pleaca si din Bucuresti.

Calatorii cer companiei Ryanair sa anunte lista tuturor zborurilor anulate

Asociatiile pentru protectia consumatorilor au cerut companiei aeriene Ryanair sa dezvaluie lista completa a zborurilor pe care intentioneaza sa le anuleze, scrie The Telegraph. Ryanair a publicat o lista cu toate zborurile anulate pana miercuri, in incercarea de a mai linisti calatorii nervosi, dupa ce, duminica, 82 de avioane nu au decolat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1989 seconds )