Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ryanair a publicat LISTA zborurilor care vor fi anulate, in urmatoarele sase saptamani

România Liberă România Liberă,
Ryanair a publicat LISTA zborurilor care vor fi anulate, in urmatoarele sase saptamani

Compania aeriana Ryanair a publicat lista zborurilor care urmeaza sa fie anulate in urmatoarele sase saptamani si care vor afecta aproximativ 300. 000 de calatori. continuă pe România Liberă

Ryanair a publicat lista zborurilor anulate in urmatoarele 6 saptamani

Ryanair a publicat, pe site-ul companiei, lista zborurilor ce urmeaza sa fie anulate in urmatoarele 6 saptamani. Ryanair anuntase, la finalul saptamanii trecute, ca intentioneaza sa anuleze 40-50 de zboruri pe zi pana la sfarsitul lunii octombrie, in total sute de mii de calatori, pentru a-si imbunatati rata curselor care ajung la timp.

Ryanair a publicat lista zborurilor anulate

Ryanair a publicat lista zborurilor anulate dupa ce a fost presata sa ofere mai multe informatii referitoare la zborurile pe care urmeaza sa le anuleze pe parcursul urmatoarelor sase saptamani, scrie.

LISTA Zborurile anulate de Ryanair

Ryanair a publicat lista zborurilor pe care le va anula in urmatoarele sase saptamani. Cateva dintre acestea pleaca si din Bucuresti.

A fost publicata lista bancilor care au raportat pierderi nete in fiecare an din perioada 2008-2016 (FOTO)

A fost publicata lista bancilor care au raportat pierderi nete in fiecare an din perioada 2008-2016, conform statisticilor transmise de Registrul Comertului din datele primite pe baza de protocol de la.

Care vor fi primele zece trasee Hyperloop si cand vor fi acestea construite

SIstemul de transport Hyperloop a fost gandit de Elon Musk si presupune o retea de tuburi presurizate prin care vor circula capsule puse in functiune de forta magnetica. Viteza pe care acestea o vor prinde va fi peste cea a unui avion, datorita mediului vidat.

Calatorii cer companiei Ryanair sa anunte lista tuturor zborurilor anulate

Asociatiile pentru protectia consumatorilor au cerut companiei aeriene Ryanair sa dezvaluie lista completa a zborurilor pe care intentioneaza sa le anuleze, scrie The Telegraph. Ryanair a publicat o lista cu toate zborurile anulate pana miercuri, in incercarea de a mai linisti calatorii nervosi, dupa ce, duminica, 82 de avioane nu au decolat.

Probleme uriase pentru Ryanair. Sute de mii de rezervari anulate

Asociatiile pentru protectia consumatorilor au cerut companiei aeriene Ryanair sa dezvaluie lista completa a zborurilor pe care intentioneaza sa le anuleze, scrie The Telegraph, citat de Hotnews. Ryanair a publicat o.

Lista bancilor care nu au declarat profit. Printre ele, Banca Comerciala Romana, Piraeus Bank, OTP Bank si Garanti Bank (FOTO)

Banca Comerciala Romana este una dintre cele mai mari banci din Romania care nu a declarat profit in perioada 2012-2016. Potrivit unui document citat de HotNews, in aceeasi situate se afla.

Lovitura pentru cei care vor sa isi puna centrala termica de apartament. Ce li se pregateste

Un proiect de legear putea introduce noi obligatii pentru constructorii de locuinte legate de instalarea sistemelor de incalzire. Legea de modificare a legii energiei termice, care se afla cum.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )