Libnet.ro
UNICEF

14:00

S-a autoproclamat unul dintre cei mai buni DJ-ei ai lumii!

ADPM ADPM,
S-a autoproclamat unul dintre cei mai buni DJ-ei ai lumii!

Desi a fost facuta o lista oficiala a celor mai buni DJ-ei ai lumii, iar Calvin Harris ocupa primul loc, Paris Hilton sustine ca ea ar fi de fapt cea mai buna in aceasta meserie. continuă pe ADPM

Top 100 cei mai buni fotbalisti din 2013: Lionel Messi pe primul loc. Niciun roman nu a intrat in clasament

Cotidianul englez The Guardian a dat publicitatii traditionalul Top 100 cu cei mai buni fotbalisti ai planetei din acest an. Primul loc l-a ocupat Lionel Messi, urmat de Cristiano Ronaldo si Zlatan Ibrahimovici.

Manafu: Nu cred ca si-a propus cineva sa fie mai bun decat altii. Si nici nu s-a vazut

In opinia lui Cristi Manafu, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri, concurenta din blogosfera romaneasca merita nota 8 pentru ca el nu vede o concurenta in blogosfera in adevaratul sens al cuvantului, explica bloggerul in cadrul unei.

Unul din cei sase oameni raniti in explozia de la Calarasi are putine sanse de supravietuire. Are arsuri pe 60% din suprafata corpului

Unul din cei sase oameni raniti in explozia de la Calarasi are putine sanse de supravietuire. Medicii de la doua spitale din Bucuresti fac tot posibilul sa-i salveze viata, in conditiile in care are.

Arsinel: Dinu Cocea a fost unul dintre marii regizori de film ai Romaniei.

Actorul Alexandru Arsinel a declarat ca Dinu Cocea a fost unul dintre marii regizori de film ai Romaniei, care a realizat multe pelicule cu un impact foarte mare la public, transmite Mediafax. Citeste si: Regizorul Dinu Cocea a murit, la Paris, la 84 de ani Nu am lucrat cu domnia sa, dar il cunosc ca pe unul dintre marii regizori de film, cel care a realizat multe filme de succes, cu o tematica ce a avut un impact foarte mare la marele public spectator. Regret foarte mult disparitia domniei .

Cei mai spectaculosi brazi de Craciun din lume

Brazii de Craciun nu trebuie sa aiba aspectul traditional sa arate spectaculos . De altfel, unii dintre pomii de Craciun din acest an impresioneaza tocmai datorita faptului ca sunt altfel. unele dintre cele mai memorabile din acest an sunt nimic, dar .

Forbes: Tiger Woods, Roger Federer si Kobe Bryant sunt cei mai bogati sportivi din lume

Tiger Woods, Roger Federer si Kobe Bryant sunt cei mai bogati sportivi din lume potrivit unui top realizat de revista Forbes. Jucatorul de golf Tiger Woods conduce acest clasament dupa ce a castigat in acest an 78.

VIDEO Hocheiul, unul dintre cele mai agresive sporturi. Inclusiv la feminin

Rivalitatea dintre Statele Unite ale Americii este cunoscuta, iar implicatiile ei se fac simtite inclusiv in hocheiul feminin. Cel mai bun exemplu este ultima confruntare dintre cele doua parti, in care s-a iscat o bataie generala.

VIDEO Hocheiul, unul dintre cele mai agresive sporturi, inclusiv la feminin. Trecerea de la sport la bataie

Rivalitatea dintre Statele Unite ale Americii este cunoscuta, iar implicatiile ei se fac simtite inclusiv in hocheiul feminin. Cel mai bun exemplu este ultima confruntare dintre cele doua parti, in care s-a iscat o bataie generala.

FOTO Cei mai frumosi romani. Vasile Dolean, pensionarul care face voluntariat pentru bolnavii de cancer

Vasile Dolean 65 de ani) lucreaza de cateva luni bune ca voluntar la un centru care are grija de bolnavii de cancer in faze terminale. Se ocupa de coordonare pe partea economica si spune ca vrea sa-i ajute pe ceilalti cum poate le mai bine, adica prin experienta si cunostintele sale.

Cei mai profitabili actori de la Hollywood in 2013

Actrita americana Emma Stone ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai profitabili actori de la Hollywood din 2013, informeaza contactmusic.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )