Libnet.ro
UNICEF

13:00

S-a inchis una dintre cele mai importante televiziuni

Antena3 Antena3,
S-a inchis una dintre cele mai importante televiziuni

BBC Entertainment si-a incetat emisia in Romania, luni seara, dupa ce, anul trecut, compania BBC Worldwide Channels a anuntat ca aceasta televiziune se va inchide, din 2016, in Europa Centrala si de Est. continuă pe Antena3

Comisia Europeana: Piata comunicatiilor din Romania este una dintre cele mai competitive

Comisia Europeana considera ca piata comunicatiilor din Romania nu are nevoie de noi reglementari din partea UE, intrucat ea este, deja, concurentiala.

Cele mai importante tendinte in IT si telecomunicatii in 2016

O contributie tot mai mare a IT-ul in Produsul Intern Brut, consum masiv de internet, investitii in retele telecom, lansarea Netflix si a serviciilor de tip mobile money, deschiderea a tot mai multe centre de dezvoltare software, dar si cresterea.

Cele mai importante festivaluri din Maramures: toate evenimentele care atrag turisti din tara si de peste hotare

An de an, in Maramures au loc o serie de evenimente menite sa duca mai departe si sa nu permita sa fie uitate obiceiuri, datini si traditii. Astfel, in fiecare luna a anului sunt pastrate o serie de festivaluri, jocuri, spectacole ori concursuri folclorice.

A murit Gheorghe Jelea, una din cele mai cunoscute personalitati ale fotbalului vrancean

Gheorghe Jelea, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul vrancean, dar si investitorul care a construit stadionul din comuna Vulturu, a murit, luni, la Spitalul Judetean Sfantul Pantelimon din Focsani,.

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, disponibile online

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, printre care se numara Youth, de Paolo Sorrentino, cu Madalina Ghenea in distributie, si Son of Saul, de Laszlo Nemes si Clara Royer, cu actorul roman Levente Molnar, sunt disponibile online, informeaza cbsnews. com, citat de Mediafax.

Faze Tari: Incredibil! Fata asta traieste, desi n-are corp; Cele mai importante inventii ale lumii antice. Multe dintre ele le folosim si astazi; Noua data vehiculata pentru sfarsitul lumii - 14 februarie 2016. Cine a prezis aceasta zi

A avut permisul suspendat de 88 de ori. Eric Dunbar, un barbat de 43 de ani din Pennsylvania, a fost arestat recent in Long Island, dupa ce a fost prins. Forturi maritime vechi transformate in hotel de lux. Forturile Red Sands Sea, construite in Marea Britanie in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Ce traditii de Boboteaza trebuie sa respecti ca sa ai noroc tot anul

Una dintre cele mai importante sarbatori ale inceputului de an, Boboteaza, aduce cu ea, multe obiceiuri, cele mai multe dintre acestea concentrandu-se in ziua de ajun in Ajunul Bobotezei 5 ianuarie), fetele.

Marii muzicieni de maine

Pianistul Cristian Sandrin a concertat luni la St. Martin-in-the-Fields, una dintre cele mai importante scene muzicale londoneze, in debutul celui de-al cincilea an al Seriei Romanesti pe care Institutul Cultural Roman din Londra o organizeaza in colaborare cu prestigioasa institutie.

Horoscop BERBEC ianuarie 2016: vei avea un mare succes in cariera

Aceasta va fi una dintre cele mai importante luni din 2016 in ce priveste viata profesionala. Mercur va fi retrograd in casa a X-a, a prestigiului si a succesului in cariera pe parcursul intregii luni, de pe 5 ianuarie pana pe 25 ianuarie, sugerand obtinerea unor beneficii imense de pe urma unei colaborari cu o persoana importanta cu care ati lucrat in trecut sau obtinerea unor avantaje nesperate dintr-o oferta pe care ati refuzat-o initial, dar acum aveti sanse maxime sa valorificati aceste noi oportunitati, sub forma unui nou job potrivit asteptarilor dvs sau sub aspectul unor compensatii care se vor concretiza neasteptat de avantajos.

Unul dintre cei mai cunoscuti hackeri romani face confesiuni. Acum invata companiile sa se apere

Razvan Cernaianu a fost unul dintre cei mai notorii hackeri. A spart zeci de site-uri, printre care cele ale Pentagonului, Google, NASA sau pe cel al Marinei Regale Britanice, scrie zf. ro. Pe Internet era cunoscut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )