Libnet.ro
UNICEF

10:46

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, disponibile online

Adevărul Adevărul,
Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, disponibile online

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, printre care se numara Youth, de Paolo Sorrentino, cu Madalina Ghenea in distributie, si Son of Saul, de Laszlo Nemes si Clara Royer, cu actorul roman Levente Molnar, sunt disponibile online, informeaza cbsnews. com, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Cele mai asteptate filme in 2016 VIDEO

Cele mai asteptate filme in 2016. Adevarul va propune lista celor mai asteptate filme ale anului 2016, in prim-plan fiind eroii universului Marvel, povesti adevarate cu actori de renume si continuarea unor filme care au facut istorie.

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Capitala, inchis de ISU chiar inaintea petrecerii de Revelion

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Capitala a fost inchis de ISU chiar inaintea petrecerii de Revelion. Activitatea localului fusese oricum suspendata in luna noiembrie de pompieri, insa patronii si-au.

Ce se intampla in mintea noastra atunci cand apare teama de a vorbi in public si fobia sociala. Explicatiile psihologilor pentru una dintre cele mai mari frici

Frica de a vorbi in public este una dintre cele mai raspandite fobii si are la baza anxietatea. Cei care sufera de aceasta tulburare au automat ganduri negative inaintea discursurilor pe care urmeaza sa le sustina, de genul: Ma voi face de rusine, Voi fi criticat si respins. Aceste ganduri activeaza in mod inconstient si involutar sistemul emotional al individului, care devine agitat in respectiva situatie sociala.

Site-urile BBC, una din cele mai importante companii media din lume, picate in ajunul Anului Nou

Toate site-urile operate de British Broadcasting Corporation BBC), o companie care detine una dintre cele mai importante platforme online la nivel international, se confrunta, joi, cu probleme tehnice, fiind nefunctionale in ajunul Anului Nou.

Cele mai scumpe rochii din filme! Valoreaza milioane!

Rochiile purtate de renumite actrite in cele mai de succes productii din istoria cinematografiei au fost vandute la licitatii cu sute de mii, chiar milioane de dolari. Iata care sunt cele mai scumpe rochii din filme! .

Unul dintre cei mai cunoscuti hackeri romani face confesiuni. Acum invata companiile sa se apere

Razvan Cernaianu a fost unul dintre cei mai notorii hackeri. A spart zeci de site-uri, printre care cele ale Pentagonului, Google, NASA sau pe cel al Marinei Regale Britanice, scrie zf. ro. Pe Internet era cunoscut.

Apocalipsa, dupa duhovnicii Romaniei. Cele mai cutremuratoare profetii: S-a nascut copilul diavolului, Mai avem 12 luni de libertate si vine urgia

Unii dintre cei mai cunoscuti slujitori ai lui Dumnezeu au facut profetii cutremuratoare si sumbre legate de soarta omenirii.

Cele mai frumoase inele de logodna ale vedetelor

De la superbul inel cu diamant de 33 de karate pe care l-a primit Elizabeth Taylor, pana la cel cu safir detinut de Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, iata care sunt cele mai frumoase inele de logodna pe care le-au primit vedetele de peste ocean, si nu numai. Bijuteriile sunt impresionante! .

Cele mai stilate vedete in 2015

Evenimentele mondene de anul acesta au excelat la capitolul aparitii vestimentare impresionante. Actrite, modele, cantarete, bloggerite de moda au stralucit pe covorul rosu in outfituri senzationale. Iata care au fost cele mai stilate vedete in 2015.

Ger cumplit. Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni

Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni in zonele locuite, de minus 20 de grade Celsius, au fost inregistrate, duminica dimineata, in judetul Harghita, la Miercurea Ciuc, Joseni ?i Topli?a, iar la sta?ia.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )