Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a lansat aplicatiaspeciala pentru Androida Festivalului George Enescu

Adevărul Adevărul,
S-a lansat aplicatiaspeciala pentru Androida Festivalului George Enescu

Organizatorii Festivalului International George Enescu au anuntat ca a fost lansata aplicatia George Enescu Festival, care este gratuita pentru telefoanele Smart si este disponibila din aceasta dupa-amiaza pentru platformele Android. continuă pe Adevărul

S-a aplicatiaspeciala pentru Androida Festivalului George Enescu

Organizatorii Festivalului International George Enescu au anuntat ca a fost lansata aplicatia George Enescu Festival, care este gratuita pentru telefoanele Smart si este disponibila din aceasta dupa-amiaza pentru platformele Android.

INTERVIU Ioan Holender, director artistic al Festivalului George Enescu: Salzburgul va fi gelos

Directorul Ioan Holender afirma ca Europa ne invidiaza pentru prezenta dirijorului Daniel Barenboim, a pianistului Radu Lupu si pentruRequiem-ul de Giuseppe Verdi, in programul Festivalului George Enescu.

LIVE VIDEO Cele mai importante concerte ale Festivalului George Enescu, transmise pe adevarul.ro incepand de duminica

Duminica-seara, de la 19. 30, pe site-ul adevarul. ro veti putea urmari live concertul de deschidere a Festivalului Enescu, sustinut de Capela de Stat din Berlin, sub bagheta renumitului dirijor Daniel Barenboim. Pe intreaga perioada a Festivalului George Enescu 1-28 septembrie), concertele si evenimentele vor fi transmise in direct pe adevarul. ro, fiind preluate de la posturile Societatii Romane de Televiziune TVR1, TVR2, TVR+ si TVR HD).

Dacia, masina oficiala a festivalului George Enescu

Dacia este masina oficiala a festivalului George Enescu, editia a XXI - a, desfasurat anul acesta, in luna septembrie, la Bucuresti si in alte orase din tara, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )