Libnet.ro
UNICEF

21:45

S-a terminat! Simona Halep a aflat pe ce loc va termina anul 2016 in clasamentul mondial al tenisului feminin

Adevărul Adevărul,
S-a terminat! Simona Halep a aflat pe ce loc va termina anul 2016 in clasamentul mondial al tenisului feminin

Simona Halep n-a reusit sa iasa din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor si a terminat anul competitional 2016, intrand in vacanta. continuă pe Adevărul

Ion Tiriac: Simona Halep numarul unu mondial? E o gluma

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor inca din faza grupelor pentru al doilea an consecutiv. Ion Tiriac lanseaza un atac la adresa numarului patru mondial, fostul jucator fiind de parere ca Simona se antreneaza prea putin. Halep numarul unu mondial? E o gluma, a precizat omul de afaceri .

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor. Romanca, invinsa in doua seturi de Dominika Cibulkova

Simona Halep a pierdut al doilea meci in Grupa Rosie in fata Dominikai Cibulkova si a fost eliminata de la Turneul Campioanelor. Simona a pierdut orice sansa de a se mai califica in.

LIVE Simona Halep - Dominika Cibulkova. Probleme la genunchi, Simona face primul break!

Urmariti acum live text meciul pe care Simona Halep il disputa cu Dominika Cibulkova in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor.

LIVE Simona Halep-Dominika Cibulkova in meciul decisiv pentru calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor (11:00)

Urmariti joi live text in aceasta pagina dupa ora 11:00 meciul pe care Simona Halep il disputa cu Dominika Cibulkova in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor.

Voi incerca sa fiu mai puternica si sa ma misc mai bine pe teren. Ce spune Simona Halep de sezonul pe care l-a incheiat si care sunt planurile de viitor

Simona Halep si-a incheiat sezonul 2016 cu eliminarea din grupe de la Turneului Campioanelor de la Singapore. Dupa un an in care se claseaza pe locul 4 WTA, romanca si-a facut deja.

Si-a facut planul pe 2017: ce vrea sa schimbe Simona Halep incepand cu sezonul viitor

Simona Halep a incheiat anul acesta la fel ca cum l-a incheiat si pe 2015: cu o eliminare din faza grupelor de la Turneul Campioanelor.

Retinuta la Singapore! Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor, dar nu poate pleca acasa

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor, dupa o victorie si doua infrangeri, si a ratat sansa de a juca in semifinale.

Simona Halep: Atat am putut sa fac

Simona Halep a vorbit dupa meciul cu Dominika Cibulkova despre experienta pe care a trait-o la la Turneul Campioanelor din Singapore, competitie unde a jucat pentru al treilea an consecutiv. Doar in 2014 a trecut de grupe si a jucat finala.

Simona Halep iese de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a pierdut in doua seturi partida de joi cuDominika Cibulkova in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor. Infrangerea in doua seturi este echivalenta cu eliminarea de la Singapore. Apasa aici pentru clasamentul din grupa sa.

Nu sunt foarte dezamagita ca nu m-am calificat. Am venit aici si am dat tot ce am avut. Atat am putut in acest turneu. Simona Halep, declaratii dupa ELIMINAREA de la Turneul Campioanelor

Dupa ce a fost eliminata inca de la faza grupelor de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a declarat ca nu e foarte dezamagita ca nu s-a calificat, chiar a facut pe cat posibil sa dea tot ce are.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )