Libnet.ro
UNICEF

13:15

S-a aflat abia acum: ce a promis premierul in fata greilor Europei. Vizeaza direct situatia Romaniei

Playtech Playtech,
S-a aflat abia acum: ce a promis premierul in fata greilor Europei. Vizeaza direct situatia Romaniei

Premierul Florin Citu a facut o vizita la Bruxelles, in cadrul careia a purtat discutii cu Frans Timmermans, vicepresedinte executiv al Comisiei Europene, dar si cu Margrethe Vestager,. continuă pe Playtech

Donald Trump, la un pas de moarte. S-a aflat abia acum tot adevarul

Donald Trump, la un pas de moarte. S-a aflat abia acum tot adevarul despre perioada in care a fost infectat cu noul coronavirus. Desi nu a vrut sa recunoasca, la momentul respectiv, cat de grava era starea sa de sanatate, fostul lider american a trecut prin momente cumplite in octombrie 2020. Ce s-a intamplat, mai .

De ce s-a despartit Vlad Gherman, de fapt, de Cristina Ciobanasu. Adevarul s-a aflat abia acum

Cuplul Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu a devenit un reper pentru tanara generatie, inca de la prima lor aparitie. Vedete ale unor productii de televiziune romanesti, cei doi, au format un cuplu si in viata reala. Pana recent, cand cei doi au anuntat ca sunt la capatul relatiei, dar ramanand ca prieteni. Vlad Gherman si .

Cauza prabusirii elicopterului lui Kobe Bryant, facuta publica abia acum. Ce s-a intamplat, de fapt

Specialistii au dezvaluit care este cauza prabusirii elicopterului in care se afla Kobe Bryant alaturi de fiica sa. Ce s-a intamplat, de fapt, in tragedia care a socat o intreaga lume? Kobe Bryant deces: cauza prabusirii elicopterului A trecut putin peste un an de cand Kobe Bryant a murit fulgerator alaturi de una din fiicele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )