Libnet.ro
UNICEF

23:00

Donald Trump, la un pas de moarte. S-a aflat abia acum tot adevarul

Playtech Playtech,
Donald Trump, la un pas de moarte. S-a aflat abia acum tot adevarul

Donald Trump, la un pas de moarte. S-a aflat abia acum tot adevarul despre perioada in care a fost infectat cu noul coronavirus. Desi nu a vrut sa recunoasca, la momentul respectiv, cat de grava era starea sa de sanatate, fostul lider american a trecut prin momente cumplite in octombrie 2020. Ce s-a intamplat, mai . continuă pe Playtech

De ce s-a despartit Vlad Gherman, de fapt, de Cristina Ciobanasu. Adevarul s-a aflat abia acum

Cuplul Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu a devenit un reper pentru tanara generatie, inca de la prima lor aparitie. Vedete ale unor productii de televiziune romanesti, cei doi, au format un cuplu si in viata reala. Pana recent, cand cei doi au anuntat ca sunt la capatul relatiei, dar ramanand ca prieteni. Vlad Gherman si .

S-a aflat abia acum: ce a promis premierul in fata greilor Europei. Vizeaza direct situatia Romaniei

Premierul Florin Citu a facut o vizita la Bruxelles, in cadrul careia a purtat discutii cu Frans Timmermans, vicepresedinte executiv al Comisiei Europene, dar si cu Margrethe Vestager,.

Cat i-au costat pe americani acuzatiile de frauda elctorala ale lui Donald Trump si insurectia de la Capitoliu: Banii astia trebuie cheltuiti

Acuzatiile de frauda electorala in alegerile prezidentiale din 3 noiembrie si masurile de securitate dupa asaltul sustinatorilor fostului presedinte american Donald Trump au costat SUA pana acum peste jumatate de miliard de dolari, iar factura creste, relateaza The Independent care citeaza estimarile Washington Post dupa discutiile cu oficiali locali si din randul fortelor de ordine.

Diana Sosoaca, pacalita de mesajul lui Donald Trump. Postarea ei a devenit viral in Romania

Diana Sosoaca revine in atentia romanilor cu alta postare controversata. Aceasta a fost data afara din formatiunea in care activa, dar cu toate astea nimeni si nimic nu-i scapa, desi este dezamagita de atitudinea unora din fostii colegi. Diana Sosoaca, postare incredibila pe retelele de socializare. Cum a fost pacalita de mesajul lui Donald Trump? .

Sosoaca, ironizata pe Facebook dupa ce a postat o fotogafie in care Donald Trump i-ar fi oferit sustinerea dupa excluderea din AUR

Exclusa din AUR, senatoarea Diana Sosoaca a publicat pe Facebook o presupusa postare de pe Twitter a fostului presedinte SUA Donald Trump, in care acesta ar fi scris despre excluderea ei ca este o greseala uriasa. Trump are insa contul de Twitter blocat in urma violentelor de la Capitoliu, iar reactiile internautilor romani nu au intarziat sa apara.

Serviciile de spionaj europene, bucuroase sa reia colaborarea cu SUA dupa ce Donald Trump nu va mai avea acces la rapoarte secrete

Reprezentanti din conducerea a cel putin trei servicii de spionaj europene au salutat cu caldura intentia presedintelui american Joe Biden de a impiedica pe viitor accesul lui Donald Trump la briefingurile de securitate ale serviciilor secrete ale SUA. O asemenea decizie, in urma careia Trump nu va mai primi rapoarte secrete, ar recastiga increderea spionilor europeni, care vor putea impartasi din nou informatii confidentiale si sensibile cu cei americani, informeaza Business Insider, citat de Yahoo News.

SUA. incepe procesul istoric de punere sub acuzare a fostului presedinte Donald Trump pentru instigare la revolta. Care este strategia avocatilor INFOGRAFIE

In Senatul Statelor Unite incepe astazi procesul istoric in vederea destituirii fostului presedinte Donald Trump pentru instigare la revolta, dupa ce sustinatorii sai au atacat Capitoliul, in ianuarie. Democratii, care coordoneaza procedurile de acuzare, au calificat probele ca fiind covarsitoare, in timp ce avocatii lui Donald Trump considera ca procesul nici n-ar trebui sa aiba loc.

Reactia lui Marian Godina la postarea Dianei Sosoaca cu un mesaj fals de sustinere de la Donald Trump

Marian Godina a reactionat la postarea senatoarei Diana Sosoaca. Celebrul politist a ironizat postarea in care senatoarea a postat un mesaj fals de sustinere de la fostul presedinte american, Donald Trump cu o postare asemanatoare.

Cautarile online facute de copii in vacanta de iarna: Minecraft, DIY si Donald Trump

In ciuda restrictiilor din intreaga lume, copiii au reusit sa se distreze in primul rand prin intermediul continutului de pe YouTube 21%), dar si cu jocuri 15%) - Minecraft fiind cel mai popular. intre timp, Donald Trump a fost in topul cautarilor in ceea ce priveste oamenii celebri, arata un studiu Kaspersky.

Diana Sosoaca, tinta ironiilor dupa ce a crezut ca Donald Trump ii regreta excluderea din AUR. Thank you, Mr. President!

Dupa ce zilele trecute a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor, senatoarea Diana Sosoaca a postat pe o retea sociala un presupus mesaj venit din partea fostului presedinte al Statelor Unite, Donald Trump.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )