Libnet.ro
UNICEF

15:30

S-a aflat ADEVARUL despre celebra Flory din Vaslui. Cine se ascunde in spatele mastii... (FOTO)

B1 B1,
S-a aflat ADEVARUL despre celebra Flory din Vaslui. Cine se ascunde in spatele mastii... (FOTO)

Flory din Vaslui, celebra fata cu masca, este cunoscuta pentru site-ul sau, cu aproape 100. 000 de vizitatori, in care tabaceste tot, ironizeaza, corecteaza sau calca in picioare orice persoana. continuă pe B1

Scene socante la o covrigarie din Vaslui. Soarecii se plimbau nestingheriti printre produse

Un clip video surprins intr-o covrigarie din Vaslui de cativa tineri i-au ingrozit pe toti privitorii. in video se observa foarte clar cum covrigaria respectiva era plina de soaeci care se plimbau.

Decizia definitiva a judecatorilor in cazul liberarii conditionate a unuia dintre cei sapte violatori din Vaslui

Tribunalul Vaslui s-a pronuntat miercuri, 16 mai, asupra cererii privind eliberarea conditionata a primului dintre cei sapte violatori din Vaslui propus de Penitenciarul Vaslui pentru liberare inainte de executarea integrala a pedepsei.

Un preot din Vaslui si-a pus stupii n cimitir / Protopopul l-a sfatuit sa-i mute, dupa ce oamenii s-au plns ca sunt atacati de albine

Un preot din comuna vasluiana Laza, care si-a amplasat stupii in cimitirul bisericii la care tine slujbe, a fost sfatuit de conducerea Protopopiatului Vaslui sa gaseasca alt loc in care sa-si mute stupii, scrie Agerpres.

Adevarul nestiut despre victimele accidentului din Salaj

Toate cele cinci fete din Maramures victime ale accidentului ingrozitor petrecut in seara zilei de joi pe soseaua ocolitoare a Jiboului erau studente la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca UTCN), filiala Baia Mare. Se.

Adevarul despre Guvernul 0: Cati bani au intrat in Romania?

Guvernul condus de Dacian Ciolos a fost denumit de catre Partidul Social Democrat, agresiv, Guvernul 0, intr-o propaganda fara sustinere. Dacian Ciolos a publicat, recent, un raport independent care arata ca, din contra, Guvernarea din.

Andreea Marin a spus adevarul despre noul inel afisat in public

Andreea Marina petrecut un weekend de vis in Malta alaturi de barbatul din viata ei si s-a afisat cu un inel suspect pe deget, fapt ce a ridicat multe semne de intrebare. A fost un weekend scurt.

Gabriela Firea, declaratie despre problema traficului din Bucuresti: Ma confrunt cu toate aceste probleme si sunt la fel de ingrijorata ca fiecare cetatean din capitala tarii

Problema traficului sufocant din Bucuresti se poate rezolva cu respect fata de cetateni, nu prin masuri dure, asa cum se intampla in mari capitale europene, a declarat, joi, primarul general al Capitalei,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )