Libnet.ro
UNICEF

20:01

Adevarul nestiut despre victimele accidentului din Salaj

Antena3 Antena3,
Adevarul nestiut despre victimele accidentului din Salaj

Toate cele cinci fete din Maramures victime ale accidentului ingrozitor petrecut in seara zilei de joi pe soseaua ocolitoare a Jiboului erau studente la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca UTCN), filiala Baia Mare. Se. continuă pe Antena3

Detaliul nestiut despre accidentul de la Salaj. Este incredibil ce s-a intamplat cu doar cateva minute inainte de tragedie

Detaliu nestiut despre cumplitul accident din Salaj, in care patru tinere si-au pierdut viata. Se pare ca fetele ar fi trebuit sa mearga spre casa pe Drumul National 1C, Dej-Baia Mare. insa ar fi ales alt.

Rasturnare de situatie in cazul accidentului din Salaj! Ce s-a intamplat cu unica supravietuitoare

Sanda Ungur, soferita in varsta de 21 de ani care a provocat accidentul mortal de la Jibou, a fost transferata la Unitatea de Primiri Urgente din Baia Mare. Pacienta a fost preluata de echipa medicala a.

Ipoteza socanta in cazul accidentului din Salaj. Semaforul de la trecerea la nivel cu cale ferata unde a avut loc tragedia functiona necorespunzator

Mai multi martori oculari au sustinut ca semaforizarea functiona eronat la acea trecere de nivel cu cale ferata. Oamenii sustin ca semaforul indica culoarea alba, de trecere, doar semnalul acustic.

Prima concluzie a politistilor, dupa cumplitul accident din Salaj

Oamenii legii au ajuns la o prima concluzie, dupa accidentul cumplit din Salaj. Potrivit anchetatorilor, soferita nu s-a asigurat la trecerea de cale ferata. Joi, 17 mai, la ora 18. 03, pe Centura Ocolitoare a.

Mesajul socant scris de una dintre tinerele care au murit in cumplitul accident din Salaj pe Facebook

Madalina una dintre tinerele care au murit in accidentul din Salaj a scris un mesaj socant pe pagina sa de Facebook, la inceputul acestei luni. Desi este un mesaj romantic, acesta s-a dovedit a.

Mesajul cutremurator postat pe Facebook dupa accidentul din Salaj, in care si-au pierdut viata cele patru tinere

La scurt timp dupa accidentul cumplit in care patru tinere si-au pierdut viata, pe retelele sociale au inceput sa curga comentarii extrem de emotionante din partea cunoscutilor fetelor. Cele patru.

Mesajul cutremurator al iubitului uneia dintre cele patru fete moarte in accidentul din Salaj: Dragostea mea, ai plecat asa devreme!

Patru tinere au murit joi, dupa ce autoturismul in care aflau a fost lovit de tren pe o trecere de cale ferata din apropierea orasului Jibou, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie.

S-a aflat ADEVARUL despre celebra Flory din Vaslui. Cine se ascunde in spatele mastii... (FOTO)

Flory din Vaslui, celebra fata cu masca, este cunoscuta pentru site-ul sau, cu aproape 100. 000 de vizitatori, in care tabaceste tot, ironizeaza, corecteaza sau calca in picioare orice persoana.

Gabriela Firea, declaratie despre problema traficului din Bucuresti: Ma confrunt cu toate aceste probleme si sunt la fel de ingrijorata ca fiecare cetatean din capitala tarii

Problema traficului sufocant din Bucuresti se poate rezolva cu respect fata de cetateni, nu prin masuri dure, asa cum se intampla in mari capitale europene, a declarat, joi, primarul general al Capitalei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )