Libnet.ro
UNICEF

17:15

S-a aflat cati bani a donat Ion Tiriac pentru victimele incendiilor din Australia

Antena3 Antena3,
S-a aflat cati bani a donat Ion Tiriac pentru victimele incendiilor din Australia

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a initiat o campanie de donatii, in contextul eforturilor de ajutorare a victimelor incendiilor de vegetatie care devasteaza de mai multe luni Australia. continuă pe Antena3

Cat a donat Ion Tiriac pentru victimele incendiilor din Australia si ce provocare i-a lansat Simonei Halep

Ion Tiriac a donat 100. 000 de dolari australieni pentru victimele incendiilor din Australia si i-a lansat o provocare Simonei Halep: sa doneze si ea, nu direct, ci prin intermediul Fundatiei pe care miliardul o conduce.

VIDEO Ion Tiriac, donatie de 100.000 de dolari australieni - Provocare lansata pentru Simona Halep

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a initiat o campanie de donatii, in contextul eforturilor de ajutorare a victimelor incendiilor de vegetatie care devasteaza Australia. Anuntul a fost facut printr-un mesaj video, in care Tiriac spune ca fundatia sa a donat 100. 000 de dolari australieni Federatiei Australiene de Tenis. Fostul sportiv i-a lansat o provocare Simonei Halep sa se alature cauzei.

Cati bani sifoneaza companiile administrate de Firea de la primaria Capitalei: dezvaluirile lui Citu

In urma cu cativa ani, Gabriela Firea a fondat mai multe companii care aveau contracte cu primaria Capitalei. Performanta lor economica a fost scoasa la iveala de ministrul Finantelor, Florin Citu. Desi PNL se afla la conducerea guvernului, oficialii liberali fac eforturi pentru a distruge increderea electoratului in ultimul oficial important PSD-ist. Este vorba de .

Cati bani cere, de fapt, Vladuta Lupau sa cante la o nunta. Veniturile din Youtube se pare ca nu-i ajung!

Vladuta Lupau s-a facut rapid remarcata in industria muzicala din Romania. in ultima perioada, melodiile artistei sunt in top trending pe YouTube si sunt ascultate si distribuite de milioane de romani. Cat incaseaza Vladuta Lupau sa cante la o nunta Vladuta Lupau este si una dintre cele mai frumoase cantarete de muzica populara. Romanii o .

Anamaria Prodan, tinuta de 300.000 de euro. Cati bani a dat numai pe accesorii

Anamaria Prodan nu se uita la bani si nu-i pasa de ce spune gura lumii atunci cand adopta un look sau o tinuta excentrica. Ani de zile a purtat o coafura afro, iar de doi ani incoace si-a schimbat total preferintele. Anamaria Prodan, tinuta de 300. 000 de euro Anamaria Prodan se simte bine in pielea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )