Libnet.ro
UNICEF

00:07

S-a aflat cauza mortii fratilor din Iasi care au mancat struguri. Tatal a povestit ultimele lor clipe de viata

Playtech Playtech,
S-a aflat cauza mortii fratilor din Iasi care au mancat struguri. Tatal a povestit ultimele lor clipe de viata

Tragedie fara margini pentru doi parinti din Iasi. S-a aflat cauza mortii fratilor care au mancat struguri. Tatal micutilor a povestit ce s-a intamplat in ultimele lor clipe de viata. Din ce cauza au murit fratii din Iasi, de fapt Cazul celor doi fratiori din Iasi face inconjurul tarii! Doi baieti, unul de 3 ani . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in cazul celor doi copii din Iasi care au murit intoxicati. Rezultatele necropsiei arata ca fratii nu au decedat dupa ce au mancat struguri stropiti

Rasturnare de situatie in cazul celor doi frati din judetul Iasi care au decedat sambata dupa ce s-a speculat faptul ca ar fi mancat struguri stropiti cu o substanta toxica. in urma nescopsiilor.

Cum arata Simona Sensual la 37 de ani. Imaginea din vestiar care i-a pus fanii pe jar, chiar azi!

Simona Sensual arata impecabil la 37 de ani! Fanii nu o mai au in prim-plan pe micile ecrane, dar o urmaresc in detaliu pe retelele de socializare. in ce ipostaza li s-a prezentat acum vedeta? Simona Sensual, fotografii incendiare pentru fani. Cum arata diva la 37 de ani? Multe dive au tot aparut pe micul .

ANAF loveste in plin. Greseala fatala din pandemie care ii costa acum scump pe acesti contribuabili

ANAF analizeaza situatia celor care amana plata obligatiilor fiscale pe perioada crizei sanitare. Cum se pregateste sa recupereze banii neplatiti de firme? ANAF recupereaza toti banii! Greseala contribuabililor care-i va costa scump ANAF se pregateste sa recupereze toti banii cu care firmele au ramas in urma, neplatind pe motivul crizei sanitare. ANAF trece acum la .

Rasturnare de situatie in cazul copiilor care au murit dupa ce au mancat struguri. Raportul IML a gasit altceva in organismul lor

Rezultatul raportului oficial al IML arata ca micutii care si-au gasit moartea dupa ce au mancat struguri aveau ceva in organism. Ce au descoperit specialistii? Cazul fratilor din Iasi: Raport IML Rasturnare de situatia in cazul bizar petrecut ieri in Iasi, dupa ce doi frati au murit dupa ce au mancat struguri care ar fi .

CIOLOS: Oare nu ar fi mai cinstit ca ministrul Alexe sa fie corect cu alegatorii din Iasi si sa se inscrie el in PSD?

Dacian Ciolos il acuza de ipocrizie pe ministrul Mediului Costel Alexe, din cauza faptului ca liberalul a spus ca PNL isi doreste sa scape de toate relicvele radioactive ale PSD, insa candidatul PNL la Primaria Iasi este fostul sef de la PSD Mihai Chirica. Liderul PLUS se intreaba daca nu ar fi mai corect fata de alegatori ca ministrul Costel Alexe sa se inscrie in PSD, conform news. ro.

O companie din Iasi investeste 300.000 de euro intr-o linie de productie pentru manusi de unica folosinta

Compania Barrier Vacuum Bags, care produce la Iasi pungi cu bariera de vid, implementeaza o linie de productie in valoare de aproximativ 300. 000 de euro pentru fabricarea de ambalaje de unica folosinta pentru masti si manusi, dar si pentru fabricarea de manusi de unica folosinta.

Focar de COVID-19, depistat la Spitalul Sf Sava din Iasi

Un nou focat de Covid-19 a izbucnit in judetul Iasi, chiar in cadrul unei unitati medicale. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Iasi transmit, marti, ca la Spitalul Sf. Sava, unitate.

Kim Kardashia si Kanye West s-au intors din vacanta care trebuia sa le salveze casnicia. Cei doi locuiesc separat

Kim Kardashia si Kanye West s-au intors din excursia in familie din Republica Dominicana. Cu toate acestea, cei doi soti locuiesc separat. Kim s-a intors cu cei patru copii in Los Angeles, iar rapperul a ales sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )