Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rasturnare de situatie in cazul celor doi copii din Iasi care au murit intoxicati. Rezultatele necropsiei arata ca fratii nu au decedat dupa ce au mancat struguri stropiti

B1 B1,
Rasturnare de situatie in cazul celor doi copii din Iasi care au murit intoxicati. Rezultatele necropsiei arata ca fratii nu au decedat dupa ce au mancat struguri stropiti

Rasturnare de situatie in cazul celor doi frati din judetul Iasi care au decedat sambata dupa ce s-a speculat faptul ca ar fi mancat struguri stropiti cu o substanta toxica. in urma nescopsiilor. continuă pe B1

S-a aflat cauza mortii fratilor din Iasi care au mancat struguri. Tatal a povestit ultimele lor clipe de viata

Tragedie fara margini pentru doi parinti din Iasi. S-a aflat cauza mortii fratilor care au mancat struguri. Tatal micutilor a povestit ce s-a intamplat in ultimele lor clipe de viata. Din ce cauza au murit fratii din Iasi, de fapt Cazul celor doi fratiori din Iasi face inconjurul tarii! Doi baieti, unul de 3 ani .

Enigma in cazul decesului a doi frati, de 1 an si jumatate si 3 ani, din Iasi. Prima ipoteza:intoxicatie de la struguri tratati

Doi frati din Iasi, unul de 1 an si jumatate, iar celalalt de 3 ani, au murit la un interval de cateva ore. Cauza decesului este inca necunoscuta. Exista doar suspiciunea ca a fost o intoxicatie de la struguri tratati.

Tragedie la Iasi. Doi copii care au mancat struguri au murit dupa cateva ore - ce contineau fructele

Doi copii, unul de un an si jumatate si altul de 3 ani, din Cornul Caprei, judetul Iasi, au murit dupa ce au mancat struguri. Prima ipoteza a politistilor: fructele ar fi fost stropite cu o substanta necunoscuta. Politia a deschis o ancheta si face cercetari pentru ucidere din culpa.

Cei doi fratiori din Iasi nu au murit din cauza strugurilor. Primele rezultate ale autopsiilor

Cei doi fratiori din satul Coarnele Caprei, judetul Iasi, in varsta de trei, respectiv un an si sase luni, nu au murit din cauza strugurilor pe care i-ar fi mancat. Asa arata primele rezultate ale autopsiilor facute de medicii legisti in cazul tragediei care a distrus o tanara familie.

Vedeta care si-a pierdut doi copii, la cateva saptamani distanta. Moderatorul TV e devastat

Celebrul moderator american de talk-show-uri, Larry King, a pierdut doi copii, la distanta de doar trei saptamani unul de altul. Anuntul a fost facut sambata, chiar de tatal indurerat. Ambii copii proveneau din casatoria lui King cu Alene Atkins. Mai multe detalii, in continuare. Larry King si-a pierdut doi copii in numai trei saptamani Fiul .

Macel in weekend produs de TIR-uri pe sosele din Neamt. Doi copii mici au fost raniti grav

Cei doi copii se aflau in masina parintilor, autoturismul fiind spulberat de camionul de mare tonaj condus imprudent de soferul strain.

Doi barbati din Siria si Yemen au incercat sa intre in Romania traversand Dunarea cu colaci de inot. Cea de-a treia persoana a disparut in apele fluviului

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Drobeta Turnu Severin I. Timisoara au depistat doi cetateni din Siria si Yemen, care au incercat sa intre ilegal in tara,.

Ministerul Sanatatii vrea sa ingreuneze sesizarea actelor de coruptie din spitale, dupa ce nu a luat nicio masura in cazul celor deja sesizate. Peste 12.700 de romani au reclamat oficial in ultimii 2 ani ca li s-au cerut bani in spitale

Peste 12. 000 pacienti au sesizat oficial Ministerul Sanatatii in legatura cu faptul ca li s-au solicitat bani sau atentii in timpul internarii in spitale romanesti in perioada 2017-2019. Ministerul Sanatatii nu a luat nicio masura in urma acestor sesizari in tot acest timp. in schimb, a pregatit un proiect de modificare a mecanismului de feedback al pacientilor, prin intermediul caruia au fost transmise sesizarile, care va ingreuna considerabil si va complica inutil demersurile pacientilor de sesizare a actelor de coruptie din spitalele publice, atrage atentia Observatorul Roman de Sanatate.

Focar de COVID-19, depistat la Spitalul Sf Sava din Iasi

Un nou focat de Covid-19 a izbucnit in judetul Iasi, chiar in cadrul unei unitati medicale. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Iasi transmit, marti, ca la Spitalul Sf. Sava, unitate.

O companie din Iasi investeste 300.000 de euro intr-o linie de productie pentru manusi de unica folosinta

Compania Barrier Vacuum Bags, care produce la Iasi pungi cu bariera de vid, implementeaza o linie de productie in valoare de aproximativ 300. 000 de euro pentru fabricarea de ambalaje de unica folosinta pentru masti si manusi, dar si pentru fabricarea de manusi de unica folosinta.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )