Libnet.ro
UNICEF

10:15

S-A AFLAT! Darren Cahil a revenit alaturi de Simona Halep

B1 B1,
S-A AFLAT! Darren Cahil a revenit alaturi de Simona Halep

Simona Halep 2 WTA) si-a continuat marsul triumfal de la Indian Wells si in partida cu Kateryna Kozlova 114 WTA), pe care a invins-o in minimum de seturi, 7-6 / 7-5, si s-a calificat in optimile de finala,. continuă pe B1

Asa am trait Simona Halep - Katerina Kozlova

Simona Halep a revenit pe teren la Indian Wells, duminica, pentru meciul din turul 3 contra ucraniencei Katerina Kozlova. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep si-a gasit antrenor interimar. A ales un roman si incep pregatirea saptamana viitoare

Simona Halep si-a ales un antrenor interimar. Cel mai probabil, de saptamana viitoare va incepe pregatirea cu Daniel Dobre, anunta Gazeta Sporturilor. Informatia a fost preluata de presa sportiva luni dupa-amiaza in urma anuntului facut de capitanul nejucator al echipei Romaniei de Fed Cup, Florin Segarceanu, pentru postul de televiziune Telekom Sport. Colaborarea Simonei Halep [] .

Simona Halep, in optimi la Indian Wells: E foarte greu trofeul. Sper sa fiu puternica

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells dupa confruntarea cu ucraineanca Kateryna Kozlova pe care a eliminat-o in doua seturi, 7-6, 7-5. Cap de serie numarul 2, romanca este considerata una dintre favorite pentru castigarea turneului. Ar fi al 19-lea titlu WTA din cariera Simonei Halep. O victorie la Indian Wells [] .

Simona Halep se califica in optimi, la Indian Wells. Meci muncit pentru romanca VIDEO

Simona Halep va evolua in turul 3 al turneului de la Indian Wells in fata Katerynei Kozlova 114 WTA). Meciul se va disputa duminica, de la ora 20:00 ora Romaniei), pe Terenul Central, si va fi.

HALEP - KOZLOVA LIVE la Indian Wells. Duel in premiera pentru Simona Halep

Simona Halep va evolua in turul 3 al turneului de la Indian Wells in fata Katerynei Kozlova 114 WTA). Meciul se va disputa duminica, de la ora 20:00 ora Romaniei), pe Terenul Central, si va fi.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Kateryna Kozlova 7-6(3), 7-5 / Romanca, mai atenta in momentele cheie in fata unei jucatoare care si-a depasit conditia

Simona Halep 2 WTA) a avut parte de un meci neasteptat de dificil in fata unei Kateryna Kozlova pusa pe alergat. Cu niste scurte de mare efect si un joc defensiv care a amintit chiar de jucatoarea aflata pe locul secund in clasamentul WTA, Kozlova a demonstrat ca merita sa fie mai sus decat locul 114 pe care il ocupa in acest moment. Ambele jucatoare au avut probleme la serviciu Simona a facut 6 break-uri, Kozlova 5) si au facut foarte multe erori nefortate Simona 29, dintre care 21 in primul set; Kozlova a avut 36). Jucatoarea din Ucraina a reusit sa impinga de fiecare data setul in prelungiri, chiar daca a fost condusa cu 5-3 in primul si cu 5-2 in cel de-al doilea, insa Simona a fost mai atenta in momentele cheie, s-a impus cu 7-63), 7-5, dupa o ora si 48 de minute si s-a calificat in optimi.

Simona Halep a dat Cea mai frumoasa lovitura din februarie. Ce faza a fost premiata

Simona Halep 27 de ani, locul doi WTA) a fost aleasa castigatoarea trofelului la categoria Cea mai frumoasa lovitura din luna februarie. in urma chestionarului lansat de site-ul WTA, jucatoarea romanca a fost desemnata castigatoare pentru o lovitura reusita in meciul cu Eugenie Bouchard, partida fiind in turul secund al turneului de la Dubai. Simona [] .

Simona Halep, calificata in turul trei la Indian Weels. Cum a stapanit-o pe Barbora Strykova VIDEO

Cotata cu sansa a doua la trofeu, Simona Halep a avut nevoie de o ora si 26 de minute pentru a se califica pentru a saptea oara in cariera in turul al treilea al turneului din desertul californian. Romanca, in continuare locul 2 WTA, a invins-o pe cehoaica Barbora Strycova fara probleme majore, scor 6-2, [] .

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Barbora Strycova 6-2, 6-4 / in control - Halep in turul trei la competitia californiana

Campioana in California la editia din 2015, Simona Halep si-a facut usor meciul cu incomoda Barbora Strycova datorita tacticii adoptate. Nu i-a dat prea mult timp adversarei, a fost agresiva la retur si a stat foarte bine din punct de vedere fizic picioare puternice, deplasare la nivel inalt). Dupa o ora si 26 de minute, Halep a castigat in doua seturi, scor 6-2, 6-4, si a obtinut calificarea in turul trei de la Indian Wells Premier Mandatory, anul trecut a ajuns pana in semifinale).

Simona Halep si-a gasit un nou antrenor. Cine este acesta

Dupa Indian Wells, Simona Halep il va avea ca antrenor pe Daniel Dobre, cu care a mai colaborat si in urma cu cativa ani, relateaza sport. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2712 seconds )