Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Kateryna Kozlova 7-6(3), 7-5 / Romanca, mai atenta in momentele cheie in fata unei jucatoare care si-a depasit conditia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Kateryna Kozlova 7-6(3), 7-5 / Romanca, mai atenta in momentele cheie in fata unei jucatoare care si-a depasit conditia

Simona Halep 2 WTA) a avut parte de un meci neasteptat de dificil in fata unei Kateryna Kozlova pusa pe alergat. Cu niste scurte de mare efect si un joc defensiv care a amintit chiar de jucatoarea aflata pe locul secund in clasamentul WTA, Kozlova a demonstrat ca merita sa fie mai sus decat locul 114 pe care il ocupa in acest moment. Ambele jucatoare au avut probleme la serviciu Simona a facut 6 break-uri, Kozlova 5) si au facut foarte multe erori nefortate Simona 29, dintre care 21 in primul set; Kozlova a avut 36). Jucatoarea din Ucraina a reusit sa impinga de fiecare data setul in prelungiri, chiar daca a fost condusa cu 5-3 in primul si cu 5-2 in cel de-al doilea, insa Simona a fost mai atenta in momentele cheie, s-a impus cu 7-63), 7-5, dupa o ora si 48 de minute si s-a calificat in optimi. continuă pe Hotnews

Indian Wells: Partida Simona Halep vs Kateryna Kozlova se va disputa duminica, de la ora 21:00

Simona Halep 2 WTA) va evolua duminica, de la ora 21:00, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida cu Kateryna Kozlova Ucraina, 114 WTA), prima de pe arena centrala, va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Indian Wells: Partida Simona Halep vs Kateryna Kozlova se va disputa duminica, de la ora 20:00

Simona Halep 2 WTA) va evolua duminica, de la ora 20:00, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida cu Kateryna Kozlova Ucraina, 114 WTA), prima de pe arena centrala, va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Indian Wells: Simona Halep, duel cu Kateryna Kozlova in turul al treilea / Partida va avea loc duminica, dupa ora 21:00

Kateryna Kozlova 114 WTA/Ucraina) va fi adversara Simonei Halep din turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe mai bine clasata Aliaksandra Sasnovich Belarus/34 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0. Meciul a durat o ora si 45 de minute.

Indian Wells: Simona Halep, duel cu Barbora Strycova in turul doi; Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Daria Gavrilova

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul 2, si Mihaela Buzarnescu 31 WTA), cap de serie 29, si-au aflat adversarele din turul secund al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Numarul doi WTA o va intalni pe Barbora Strycova Cehia), in timp ce Buzarnescu va juca impotriva Dariei Gavrilova Australia).

LiveText Simona Halep vs Kateryna Kozlova (de la ora 20:00)

Simona Halep o inalneste pe ucraineana Kateryna Kozlova Ucraina, 114 WTA) in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida va fi prima de pe Terenul Central si va fi transmisa in direct, de la ora 20:00, pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Simona Halep vs Kateryna Kozlova 5-5

Simona Halep o intalneste pe ucraineana Kateryna Kozlova Ucraina, 114 WTA) in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida va fi prima de pe Terenul Central si va fi transmisa in direct, de la ora 20:00, pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Simona Halep vs Kateryna Kozlova 7-6(3), 7-5

Simona Halep o intalneste pe ucraineana Kateryna Kozlova Ucraina, 114 WTA) in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida va fi prima de pe Terenul Central si va fi transmisa in direct, de la ora 20:00, pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Barbora Strycova 6-2, 6-4 / in control - Halep in turul trei la competitia californiana

Campioana in California la editia din 2015, Simona Halep si-a facut usor meciul cu incomoda Barbora Strycova datorita tacticii adoptate. Nu i-a dat prea mult timp adversarei, a fost agresiva la retur si a stat foarte bine din punct de vedere fizic picioare puternice, deplasare la nivel inalt). Dupa o ora si 26 de minute, Halep a castigat in doua seturi, scor 6-2, 6-4, si a obtinut calificarea in turul trei de la Indian Wells Premier Mandatory, anul trecut a ajuns pana in semifinale).

Halep a trecut testul maturitatii la Indian Wells: Simona e in optimi, dupa un meci destul de complicat. Cu cine va juca

Dupa o prima victorie fara mari emotii cu Strycova 50 WTA) pentru Simona Halep a urmat un duel mult mai greu decat ne-am fi asteptat cu ucraineanca Kateryna Kozlova 114 WTA).

Asa am trait Simona Halep - Katerina Kozlova

Simona Halep a revenit pe teren la Indian Wells, duminica, pentru meciul din turul 3 contra ucraniencei Katerina Kozlova. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )