Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-A AFLAT: Motivul pentru care Meghan Markle a PLECAT singura de acasa! O romanca este implicata. Regina face SPUME...

B1 B1,
S-A AFLAT: Motivul pentru care Meghan Markle a PLECAT singura de acasa! O romanca este implicata. Regina face SPUME...

Si-a facut bagajul si a plecat de capul ei in America natala. Acum s-a aflat si motivul. ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PACATE A CEDAT! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Ducesa de Sussex, Meghan Markle, va. continuă pe B1

Meghan Markle, aparitie surpriza la US Open 2019. Gestul Ducesei, motiv de ingrijorare pentru Serena Williams

Sunt bune prietene, motiv pentru care Meghan Markle, ajunsa Ducesa de Sussex dupa casatoria cu Printul Harry, nu va rata marea finala US Open 2019, unde Serena Williams se va lupta sa castige marele premiu. Vestea prezentei Ducesei nu a fost bine primita de catre staful Serenei. Cei din echipa sportivei au motive de ingrijorare .

Faze tari: Unde sunt chilotii? Momente jenante pentru trei bombe-sexy la Festivalul de la Venetia; Motivul pentru care un barbat nu si-a mai tuns parul din 2003. Am incredere in mine

O suvita din parul lui George Washington, scoasa la licitatie. Care este pretul. O suvita din parul generalului si omului de stat George Washington, primul presedinte al SUA, va fi scoasa la licitatie pe 21 septembrie, fiind estimata la. intr-un tramvai din Bucuresti se va citi si asculta poezie. Bucurestenii pot citi si asculta poezie intr-un tramvai de pe linia.

E OFICIAL! Meghan Markle SI-A FACUT BAGAJELE si a plecat SINGURA in SUA! REGINA in stare de SOC!

Meghan Markle a luat o pauza de la rolul sau de mamica! LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE FOTO) Ducesa de Sussex si-a facut ba.

RAZBOI LA CASA REGALA: Regina Elisabeta NU O MAI TOLEREAZA pe Meghan Markle! De data asta chiar e SFARSITUL

Meghan Markle nu e genul care sa dea prea mare importanta traditiilor si deja este cunoscut faptul ca nu a respectat anumite cutume ale familie regale britanice, cum ar fi obisnuita sedinta foto din fata.

RAZBOI LA CASA REGALA: Regina Elisabeta NU O MAI TOLEREAZA pe Meghan Markle! De data asta chiar e SFARSITUL

Meghan Markle nu e genul care sa dea prea mare importanta traditiilor si deja este cunoscut faptul ca nu a respectat anumite cutume ale familie regale britanice, cum ar fi obisnuita sedinta foto din fata.

Motivul uluitor pentru care Irina Rimes a divortat in secret. De ce s-a despartit de fostul sot jurata de la PRO TV

Irina Rimes se bucura de succes, are concerte in toata tara si este jurat in cadrul emisiunii Vocea Romaniei, de la Pro TV. in urma cu doar cativa ani a trecut insa printr-o mare drama. Artista a divortat in anul 2017, dupa ce a aflat ca sotul ei o insala cu o femeie pe care .

Cu ce probleme se confrunta Simona Halep. Adevaratul motiv pentru care s-a retras de la Zhengzhou Open

Dupa ce a fost eliminata de la US Open in turul 3, Simona Halep a anuntat ca se retrage de la Zhengzhou Open, turneu la care valoarea totala a premiilor se ridica la 1 milion de dolari. Numarul 4 WTA a precizat ca a luat decizia retragerii din cauza problemelor pe care le are la .

Tatal Alexandrei, amenintat cu amenda si mandat de aducere daca refuza sa se prezinte la DIICOT. Motivul pentru care a fost chemat de procurori

Ion Macesanu, tatal fetei din Dobrosloveni despre care Gheorghe Dinca spune ca a omorat-o in 25 iulie 2019, a fost citat pentru o noua audiere la DIICOT, in caz de neprezentare riscand aducerea cu mandat si o amenda consistenta.

Meseriile pentru care romanii aleg sa mearga la cursurile organizate de ANOFM

Peste 16. 300 de persoane au luat parte, in primele sapte luni ale anului, la programele de formare profesionala, organizate prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). In aceasta perioada au fost organizate 684 de.

ANTENA3.RO LIVE. incepe scoala - Vorbim despre preventie, imunitate si motivele pentru care la noi la mare toata lumea face enterocolita

Incepe scoala DIN PACATE), incepe trezitul dimineata, incepe aglmoeratia, incepe alergatura, incep epidemiile, racelile, incep mucii, incep toate distractiile practic. Si asta in conditiile in care traim in tara in care nu ne spalam suficient de mult pe maini, dar ne e frica de Ebola si cine stie ce alta boala exotica. Maine, la Antena 3 LIVE cu Maria Coman, vine directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes, doctorita Simin Florescu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )