Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul uluitor pentru care Irina Rimes a divortat in secret. De ce s-a despartit de fostul sot jurata de la PRO TV

Playtech Playtech,
Motivul uluitor pentru care Irina Rimes a divortat in secret. De ce s-a despartit de fostul sot jurata de la PRO TV

Irina Rimes se bucura de succes, are concerte in toata tara si este jurat in cadrul emisiunii Vocea Romaniei, de la Pro TV. in urma cu doar cativa ani a trecut insa printr-o mare drama. Artista a divortat in anul 2017, dupa ce a aflat ca sotul ei o insala cu o femeie pe care . continuă pe Playtech

Costa Rica, fara selectioner. Motivul inedit pentru care antrenorul a demisionat

Uruguayanul Gustavo Matosas, selectionerul nationalei de fotbal a Costa Ricai, a demisionat miercuri.

Irina Rimes a cantat pe strazi, in Belgia: Am plecat cu sotul meu, doar cu bani de drum dus. Ce i s-a intamplat in Frankfurt

Irina Rimes, jurat la Vocea Romaniei, a povestit in cadrul premierei show-ului ca a cantat pe strazi, in Belgia. Ce i s-a intamplat in Frankfurt ? Irina Rimes a cantat pe strazi, in Belgia Irina Rimes a dezvaluit cateva detalii despre fostul sau mariaj in cadrul show-ului Vocea Romaniei, fiind napadita de amintiri din pricina .

Cum a aparut Irina Rimes pe scena de la Vocea Romaniei. Toata lumea s-a uitat lung la ea FOTO

Vocea Romaniei sezonul 9 a inceput din nou cautarea unui timbru special. Cum a aparut Irina Rimes pe scena? Cum a aparut Irina Rimes pe scena de la Vocea Romaniei Vineri seara, de la 20:30, incep auditiile pe nevazute la Vocea Romaniei. Tudor Chirila, Smiley, Irina Rimes si Horia Brenciu si-au pregatit vestimentatia, dar si .

Cine este Eminem de la Vocea Romaniei. Patiserul Daniel i-a uluit pe Horia Brenciu si pe Irina Rimes

A ajuns si Eminem pe scena concursului Vocea Romaniei de la PRO TV. Nu orice Eminem, ci unul care stie si cu patiseria. Pe numele sau Daniel, i-a uluit pe Horia Brenciu si Irina Rimes. Cine este Eminem de la Vocea Romaniei Concursul Vocea Romaniei a revenit pe sticla vineri, 6 septembrie. Printre trimbrele grandioase .

Au inceput deja cearta la Vocea Romaniei. Irina Rimes nu a mai rezistat:Esti un nesimtit, Tudor!

Nici bine nu a inceput, ca cearta s-a si asternut peste Vocea Romaniei. Irina Rimes nu a mai rezistat si l-a jignit pe fostul solist al trupei Vama Veche. Au inceput deja cearta la Vocea Romaniei Cat fight la Vocea Romaniei. Irina Rimes si Tudor Chirila nu pot sta departe unul de celalalt. dar intr-un mod .

LIVE TEXT Vocea Romaniei la PRO TV. Irina Rimes, in lacrimi. Prima emisiune fara Andra

Live text Vocea Romaniei PRO TV, de la ora 20:30. Irina Rimes va fi in lacrimi, iar doi antrenori de voci se vor duela in replici neincetat. Prima emisiune fara Andra, dar cu efervescentul Horia Brenciu. UPDATE: Pentru Cearnau Malina se bat Brenciu si Chirila. Venind cu cover-ul piesei Tennessee Whiskey, a ajuns in echipa .

Cu ce probleme se confrunta Simona Halep. Adevaratul motiv pentru care s-a retras de la Zhengzhou Open

Dupa ce a fost eliminata de la US Open in turul 3, Simona Halep a anuntat ca se retrage de la Zhengzhou Open, turneu la care valoarea totala a premiilor se ridica la 1 milion de dolari. Numarul 4 WTA a precizat ca a luat decizia retragerii din cauza problemelor pe care le are la .

S-A AFLAT: Motivul pentru care Meghan Markle a PLECAT singura de acasa! O romanca este implicata. Regina face SPUME...

Si-a facut bagajul si a plecat de capul ei in America natala. Acum s-a aflat si motivul. ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PACATE A CEDAT! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Ducesa de Sussex, Meghan Markle, va.

Motivul ciudat pentru care tanarul acuzat de furtul epilatoarelor din sectia de politie a fost lasat liber ca pasarea cerului

Eugen Chitu 23 de ani), tanarul acuzat ca a spart sediul sectiei de Politie din Cornu, judetul Prahova, de unde ar fi furat mai multe probe dintr-un dosar in care era cercetat, a fost lasat in libertate de judecatori pentru ca nu exista suficient de multe dovezi care sa-l incrimineze.

Meseriile pentru care romanii aleg sa mearga la cursurile organizate de ANOFM

Peste 16. 300 de persoane au luat parte, in primele sapte luni ale anului, la programele de formare profesionala, organizate prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). In aceasta perioada au fost organizate 684 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )