Libnet.ro
UNICEF

12:45

S-A AFLAT UNDE ESTE iNGROPATA Alexandra Macesanu! VESTEA care a SOCAT ROMANIA! ANUNTUL facut chiar de ANCHETATORI

B1 B1,
S-A AFLAT UNDE ESTE iNGROPATA Alexandra Macesanu! VESTEA care a SOCAT ROMANIA! ANUNTUL facut chiar de ANCHETATORI

Ancehtatorii au facut mai multe cercetari in urma cu mai multe zile. O echipa a mers chiar la cimitirul din Caracal pentru a cautaramasitele Alexandrei Macesanu, fata disparuta, in luna iulie. continuă pe B1

Noi imagini din camera in care Gheorghe Dinca spune ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu. Anchetatorii au gasit afisele cu care barbatul incerca sa racoleze femei fara obligatii

Jurnalistii de la Libertatea auintrat in posesia unui nou set de imagini din camera unde Alexandra Macesanu a fost tinuta dupa ce a fost rapita de Gheorghe Dinca si de unde a reusit sa sune la 112.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Cine este, de fapt, ultima persoana care a vazut-o pe Alexandra Macesanu

Cazul Caracal este departe de a se finaliza. Mai mult decat atat, chiar si dupa atata timp nu s-a descoperit nimic exact despre cazul celor doua fete, iar detalii despre ultima persoana care a vazut-o pe Alexandra ies acum la iveala. Cu cine s-a intalnit, de fapt, pentru ultima data? Cine este, de fapt, ultima .

Imagini noi cu camera in care Gheorghe Dinca a omorat-o pe Alexandra Macesanu. Anchetatorii au gasit proba care arata adevarul in cazul Caracal

Imagini noi cu camera in care Gheorghe Dinca, inculpatul in cazul crimelor din Caracal, a omorat-o pe Alexandra Macesanu, a doua sa victima. Anchetatorii au gasit proba care arata adevarul in cazul socant din Olt. Imagini noi cu camera in care Gheorghe Dinca a omorat-o pe Alexandra Macesanu Cercetarile in casa ororilor din Caracal au .

Noi imagini din casa lui Gheorghe Dinca: Fotografii cu incaperea in care ar fi fost ucisa Alexandra Macesanu. Ce detalii socante au descoperit anchetatorii (VIDEO)

Au aparut noi imagini din casa lui Gheorghe Dinca. Jurnalistii de la Libertatea au publicat fotografii chiar din camera pe care Dinca o folosea ca dormitor si unde se vede patul de care a fost legata Alexandra.

Presa internationala, dupa Halep vs Andreescu: Simona a demonstrat de ce este acolo unde este

Simona Halep a demonstrat un nivel ridicat in primul sau meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, a invins-o pe Bianca Andreescu a salvat si o minge de meci) si a starnit admiratia presei internationale: Halep a demonstrat de ce este acolo unde este sau Halep s-a dovedit a fi mai puternica mental si fizic fiind doar cateva dintre laudele primite de romanca.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )