Libnet.ro
UNICEF

18:15

S-A AFLAT in urma cu putin timp! Fostul presedinte Ion Iliescu ...

B1 B1,
S-A AFLAT in urma cu putin timp! Fostul presedinte Ion Iliescu ...

Fostul presedinte Ion Iliescu se confrunta cu probleme serioase de sanatate, care, de altfel, l-au si impiedicat sa fie prezent la parada de la Arcul de Triumf, de Ziua Nationala. Presedintele de onoare al. continuă pe B1

Ion Iliescu, probleme de sanatate. Are dureri insuportabile la... S-A AFLAT in urma cu putin timp!

Fostul presedinte Ion Iliescu se confrunta cu probleme serioase de sanatate, care, de altfel, l-au si impiedicat sa fie prezent la parada de la Arcul de Triumf, de Ziua Nationala. Presedintele de onoare al.

Manifestatie la Kiev pentru fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili

Mii de persoane au manifestat, duminica, la Kiev, pentru fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili si impotriva liderului ucrainean Petri Porosenko.

Ucraina: Fostul presedinte georgian Mihail Saakashvili, arestat la Kiev, a intrat in greva foamei

Fostul presedinte georgian Mihail Saakashvili a intrat in greva foamei pentru a protesta fata de arestarea sa de catre autoritatile ucrainene, care il acuza ca ar fi pus la cale o lovitura de stat cu sprijinul Rusiei, au anuntat sambata avocatul si sustinatorii sai, relateaza Agerpres.

Ucraina: Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili, arestat la Kiev (procuror general)

Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili, devenit opozant al guvernului presedintelui ucrainean, Petro Porosenko, a fost arestat vineri la Kiev de Serviciul de Securitate al Ucrainei SBU), dupa ce marti acesta scapase din mainile politistilor veniti sa-l aresteze, transmite EFE.

Fostul presedinte al Georgiei, Mihail Saakasvili, retinut la Kiev, a intrat in greva foamei

Mihail Saakasvili, fost presedinte al Georgiei si fost guvernator al Regiunii Odesa, a fost retinut vineri seara de fortele de securitate ucrainene, la trei zile dupa ce acesta a reusit sa evadeze din arestul.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )