Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce s-a ales de buchetul de mireasa a lui Meghan Markle?! De ce nicio mireasa nu ar face asta cu el

Antena3 Antena3,
 Ce s-a ales de buchetul de mireasa a lui Meghan Markle?! De ce nicio mireasa nu ar face asta cu el

Facut din florile ei preferate, bujorii albi, si din florile adorate de regretata printesa Diana, trandafirii albi, buchetul de mireasa al lui Meghan Markle a completat perfect tinuta purtata in ziua. continuă pe Antena3

Cum a aratat rochia de mireasa lui Meghan Markle (FOTO si VIDEO)

Zi festiva in Marea Britanie! Nunta regala a Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle are loc sambata . Casatoria anului, unul dintre cele mai asteptate momente ale lui 2018, este punctata.

Cum arata cea de-a doua rochie purtata de Meghan Markle: sotia printului Harry a ales o tinuta sexy pentru petrecerea de seara FOTO

Dupa ce a impresionat cu o rochie de mireasa extrem de simpla, proaspata sotie a printului Harry, Meghan Markle, a ales o tinuta la fel de uimitoare pentru receptia de seara.

Meghan Markle a purtat o rochie de mireasa Givenchy. Ce i-a spus Printul Harry cnd a vazut-o

Actrita americana Meghan Markle a ales o superba rochie Givenchy, cu maneci lungi, pentru nunta sa de sambata cu printul Harry, o rochie creata de designerul britanic Clare Waight Keller, conform agentiilor internationale citate de Agerpres.

Nunta regala: Meghan Markle a surprins cu o rochie de mireasa extrem de simpla, dar cu substrat, si un voal lung de cinci metri FOTO

Fosta actrita americana Meghan Markle 36 de ani) si printul britanic Harry 36 de ani) s-au casatorit in cadrul unei ceremonii emotionante. Mireasa a purtat o rochie simpla, cu maneca lunga si un voal alb lung de cinci metri, creatie Givenchy.

LIVE VIDEO Nunta regala. Printul Harry si Meghan Markle vor deveni Duce si Ducesa de Sussex. Mireasa se indreapta catre capela

Printul Harry al Marii Britanii 33 de ani) si fosta actrita americana Meghan Markle 36 de ani) se casatoresc sambata, la Windsor. Ceremonia, despre care ei au spus ca nu va fi una foarte solemna, ci distractiva, va incepe la ora 14. 00, ora Romaniei. Printii George si Charlotte vor face parte din alaiul miresei care va fi condusa la altar de printul Charles. Mireasa se indreapta spre capela, unde au sosit deja invitatii de seama.

LIVE VIDEO Nunta regala. Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit. Ceremonia l-a emotionat pana la lacrimi pe print. Primele imagini cu mireasa

Printul Harry al Marii Britanii 33 de ani) si fosta actrita americana Meghan Markle 36 de ani) s-au casatorit la Capela St. George din Windsor, devenind astfel Duce si Ducesa de Sussex. Ceremonia a fost una extrem de emotionanta, iar daca mireasa a zambit tot timpul, mirele cu greu si-a putut stapani lacrimile.

Rochia lui Meghan Markle este un tribut adus Printesei Diana

Rochia de mireasa a lui Meghan Markle, create de Clare Waight Keller, de la casa Givenchy, a relectat, intocmai, stilul ei personal minimal, sofisticat si cu linii curate, dar voalul ei incredibil de dramatic pare a fi o oda adusa Printesei Diana.

Nunta regala. Meghan Markle este devastata de lipsa tatalui eide la nunta

Palatul Kensington tocmai a dezvaluit ca printul Charles o va duce pe Meghan Markle spre altar in timpul nuntii regale de sambata, dar mireasa a fost devastata de faptul ca tatal ei nu va luaparte la.

NUNTA REGALA Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit. Numeroase vedete, prezente la ceremonie.VIDEO

Printul Harry si actrita americana Meghan Markle s-au casatorit, sambata, intr-o ceremonie somptuoasa care a reunit fastul regalitatii britanice cu stralucirea hollywoodiana, aducand o noua scanteie intr-o monarhie care se straduieste sa ramana relevanta in timpurile moderne, scrie Reuters. Meghan Markle a ales o superba rochie Givenchy, cu maneci lungi, creata de designerul britanic Clare Waight Keller. La nunta au venit, printre altii, actorii din serialul Suits in care a jucat Markle, jucatoarea de tenis Serena Williams, celebra vedeta de televiziune americana Oprah, actorul George Clooney si sotia sa Amal, David si Victoria Beckham, actorul Idris Elba si cantaretul Elton John.

Caru' cu vedete: Englezii pariaza pe orice e legat de nunta Printului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce palarie va purta Regina; O poveste de dragoste ca in filme! Cine a fost marea iubire a regizorului Lucian Pintilie; Tania Popa este castigato

Ce roluri importante vor avea Printesa Charlotte si Printul George la nunta regala Mai sunt doar trei zile pana la nunta printului Harry cu Meghan Markle, iar in ciuda scandalului in care este implicat tatal lui. Ana-Maria Barnoschi: Merg la sala ca sa ma ingras Vedeta de la Kanal D ne-a vorbit cu sinceritate despre interventiile la care a recurs, alimentele pe care le-a exclus din dieta ei de viata, chiar daca nu a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )