Libnet.ro
UNICEF

21:30

S-a ales noul premier al Romaniei? PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns la un acord

Playtech Playtech,
S-a ales noul premier al Romaniei? PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns la un acord

Conform enuntului latinesc Habemus papam, am putea spune Habemus primus minister!. Conform surselor apropaite partidelor, s-ar fi convenit in aceasta dimineata asupra viiorului Guvern si, implicit, numele Premierului. PNL, USR-PLUS si UDMR sunt in pline negocieri astazi, si s-ar parea ca au ajuns la un consens. PNL, USR-PLUS si UDMR anunta: Habemus primus minister! in . continuă pe Playtech

Florin Citu e noul premier al Romaniei. Ludovic Orban, totul despre noul guvern si vicepremieri

Vineri seara, Ludovic Orban a anuntat ca negocierile pentru structura Guvernului s-au incheiat, iar Florin Citu este premierul care etse sprijinit de PNL, USR-PLUS si UDMR. Florin Citu e noul premier al Romaniei Astfel,PNL o sa primeasca sefia Camerei Deputatilor, iar USR-PLUS pe cea a Senatului. in plus guvernul va avea 18 ministri, cu doi .

Gabriela Firea: Iohannis trebuie sa puna capat mascaradei, Romania nu are timp de prostiile lor

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a comentat, marti, esecurile inregistrate de PNL, USRPLUS si UDMR in tentativa de a inchega o coalitie de guvernare pe placul presedintelui Klaus Iohannis.

Mediastandard.ro:Cum a reactionat presa online la prelungirea negocierilor pentru noul Guvern

Desi a trecut mai bine de o saptamana de la alegerile parlamentare, principalele partide si presedintele tarii nu au reusit inca sa decida cine va ocupa functia de prim-ministru al Romaniei si cum va arata viitorul Cabinet. Pana acum, am observat ca au existat disensiuni in randul posibilei coalitii de guvernare PNL USRPLUS UDMR, in principal pentru ca nu au putut sa se hotarasca in privinta functiilor pe care liderii le vor primi. Dupa demisia lui Ludovic Orban despre care am scris mai multe aici), acestuia i-ar fi fost promisa, de catre Klaus Iohannis, sefia Camerei Deputatilor, pe care ulterior a cerut-o Dan Barna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3508 seconds )