Libnet.ro
UNICEF

16:45

S-a CONFIRMAT, e semi-drogalau... Adevarul despre actorul Mihai Bendeac a iesit la iveala: Ce se intampla cu X-Factor...

B1 B1,
S-a CONFIRMAT, e semi-drogalau... Adevarul despre actorul Mihai Bendeac a iesit la iveala: Ce se intampla cu X-Factor...

Actorul si prezentatorul TV Mihai Bendeac, in varsta de 35 de ani, le-a transmis un mesaj emotionant parintilor lui si a marturisit ca a fost un copil cu probleme. Mihai Bendeac, prezentatorul. continuă pe B1

S-a CONFIRMAT, e semi-drogalau... Adevarul despre actorul Mihai Bendeac a iesit la iveala: Ce se intampla cu X-Factor...

Actorul si prezentatorul TV Mihai Bendeac, in varsta de 35 de ani, le-a transmis un mesaj emotionant parintilor lui si a marturisit ca a fost un copil cu probleme. Mihai Bendeac, prezentatorul.

BOMBA TOTALA in lumea mondena: Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac si-a surprins fanii cu o postare mai putin obisnuita pe Facebook, in care vorbeste despre relatia sa cu Delia Matache si la care a atasat o poza care a trezit imaginatia.

Medicii au confirmat... De acum e OFICIAL: BOALA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA! Ce se intampla cu X-Factor...

Mihai Bendeac a vorbit deschis despre depresie si despre cum l-a ajutat aceasta boala sa caute cu si mai mare indarjire raspunsuri la intrebari importante despre viata. A ajuns astfel la concluzia ca.

Mihai Bendeac a facut anuntul SOC: M-au TRAUMATIZAT... Ce se intampla cu X-Factor...

Ce curs normal al vietii, ce casnicie, ce copil? Mihai Bendeac nici nu vrea sa auda de asa ceva. Femeile l-au traumatizat, iar pastilele i-au creat dependenta. O buna perioada a disparut din vizorul.

Informatii BOMBA in PREMIERA: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au recunoscut, oficial, totul...

Daca initial Mihai Bendeac s-a dovedit a fi bona perfecta pentru nepotica Deliei, venita in vizita la filmari, sau pentru copiii care au insotit concurentii X Factor, experientele l-au ajutat pe actor sa.

Adevarul despre banane pe care nimeni nu ti l-a spus. Contin cel putin 12 E-uri!

Un chimist australian a demonstrat ca si alimentele bio contin coloranti si conservanti. Potrivit lui James Kennedy, bananele contin, in starea lor naturala, cel putin 12 E-uri. Este vorba despre.

Fake news-ul zilei: Adevarul despre barbatul costumat in Spider-Man care i-a facut o bucurie unui copil aflat pe patul de spital (FOTO)

Un nou fake news a circulat in aceste zile pe retelele sociale. Este vorba despre o imagine induiosatoare cu un barbat costumat in Spider-Man care il saluta de la geam pe un copil aflat pe patul de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )