Libnet.ro
UNICEF

18:30

S-A DAT LEGE! Barbatii din Romania pot iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48!

B1 B1,
S-A DAT LEGE! Barbatii din Romania pot iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48!

Vesti bune pentru o parte dintre romani! Iata cine va puteaiesi la pensie cu pana la 15 ani mai devreme. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de. continuă pe B1

Mars in Bucuresti, pentru padurile din Romania

Greenpeace Romania, DeClic si Agent Green organizeaza un mars, in Bucuresti, pentru a atrage atentia asupra masacrului padurilor din Romania. Marsul pentru Paduriva avea loc pe 3 noiembrie si va.

Traian Basescu: Procurorii din Romania n-au fost numiti niciodata la presiunea SUA Fostul presedinte, declaratii tari despre relatia dintre Joe Biden si Puiu Popoviciu, Fondul Proprietatea si serviciile secrete (VIDEO)

Traian Basescu a subliniat luni seara, in direct pe B1TV, ca pe vremea cand era la Palatul Cotroceni nicio numire de procuror din Romania nu s-a facut la sugestia SUA, ci pur si simplu pe baza intelegerilor int.

Prima sectie de spital din Romania care are toate conditiile pentru pacientii mari arsi, inaugurata la 4 ani dupa Colectiv: sectia are deocamdata doar 3 paturi

Prima sectie de spital din Romania care va avea toate conditiile si dotarile necesare pentru a ingriji pacienti mari arsi urmeaza sa fie inaugurata saptamana aceasta la Timisoara, in cadrul Spitalului Judetean, si va avea, pentru inceput, doar 3 paturi pentru astfel de pacienti. Pana la finalul lunii octombrie ar urma sa fie date in folosinta inca doua boxe pentru pacientii mari arsi doua paturi), capacitatea totala a clinicii urmand sa fie de 5 locuri.

Statistici privind jocurile online din Romania

Industria de jocuri de noroc din Romania a evoluat odata cu tehnologia, oferind pasionatilor de jocuri de noroc posibilitatea de a se distra si a-si incerca norocul jucand diferite jocuri de casino. Potrivit reprezentantilor Asociatiei Organizatorilor de Sloturi - ROMSLOT, piata jocurilor de noroc este stabila si matura, un lucru imbucurator atat pentru jucatori, cat si pentru operatorii de jocuri de noroc.

Care sunt afacerile din Romania ale lui Biden? New York Times scria in mai ca fiul fostului vicepresedinte al SUA l-a consiliat pe Puiu Popoviciu

Rudy Giuliani, avocatul personal al presedintelui american Donald Trump, a promis duminica sa vina cu dezvaluiri privind afacerile din Romania ale fostului vicepresedinte american Joe Biden. Despre afacerile familiei Biden si interesul lui Trump ca acestea sa fie investigate scria inca din luna mai si cotidianul american New York Times, care mentiona inclusiv faptul ca fiul lui Biden l-a consiliat pe omul de afaceri roman Puiu Popoviciu.

E LEGE! SOFERII ROMANI se vor iNTOARCE in SALILE de EXAMEN! SOC pentru toti POSESORII DE PERMIS AUTO

Toti soferii romani,dar si viitorii soferi trebuie safie atenti si sa afle noile reguli! iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi.

Cristian Tudor Popescu, mesaj infiorator legat de violentele din Romania

Cristian Tudor Popescu a atras atentia asupra unui fenomen ce se impanzeste in Romania: lipsa de frica a infractorilor fata de politie. Jurnalistul are si un nume pentru acest fenomen: anomia. Ce.

iNMORMANTAREA celui mai IUBIT ARTIST din ROMANIA! Milioane de ROMANI, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

Regretatul interpret de muzica usoara, Dan Spataru, ar fi implinit pe 2 octombrie varsta de 80 de ani! Din pacate, regretatul artist s-a stins din viata, in urma cu 15 ani, pe 8 septembrie .

P DE 10 ANI SUNTEM 10THLON - Decathlon implineste 10 ani de la deschiderea primului magazin din Romania

Decathlon implineste 10 ani de la deschiderea primului magazin din reteaua Decathlon Romania si le multumeste tuturor pentru votul de incredere si pentru sustinerea reciproca in indeplinirea misiunii de a face sportul accesibil cat mai multor oameni. De 10 ani, Decathlon isi concentreaza toate eforturile pentru a respecta promisiunea pe care a facut-o romanilor in 2009, cand s-a deschis magazinul de pe bd. Iuliu Maniu, din Bucuresti, aceea de a face sportul accesibil cat mai multor oameni.

Razvan Cuc, despre lucrarile la Autostrada Moldovei: Este cel mai bun santier din Romania!

S-au turnat primii kilometri de asfalt pe Autostrada Moldovei, anunta ministrul Transporturilor, care a vizitat santierul centurii din Bacau. La sase luni de la inceperea lucrarilor, Razvan Cuc se declara.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )