Libnet.ro
UNICEF

15:45

iNMORMANTAREA celui mai IUBIT ARTIST din ROMANIA! Milioane de ROMANI, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

B1 B1,
iNMORMANTAREA celui mai IUBIT ARTIST din ROMANIA! Milioane de ROMANI, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

Regretatul interpret de muzica usoara, Dan Spataru, ar fi implinit pe 2 octombrie varsta de 80 de ani! Din pacate, regretatul artist s-a stins din viata, in urma cu 15 ani, pe 8 septembrie . continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai indragite prezentatoare TV din ROMANIA! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

Regretata realizatoare de emisiuni folclorice de la TVR, Marioara Murarescu, ar fi implinit astazi varsta de 72 de ani. Aceasta a murit de cancer, in urma cu 5 ani.

VIDEO India: Peste 1.600 de morti, in urma celui mai puternic muson din ultimii 25 de ani

Cel mai puternic muson cu care s-a confruntat India in ultimii 25 de ani a ucis peste 1. 600 de persoane din luna iunie, potrivit datelor guvernamentale publicate marti, in timp ce autoritatile se lupta in continuare cu inundatiile in doua state nordice si apele au invadat un oras important, scrie Aljazeera.

Razvan Cuc, despre lucrarile la Autostrada Moldovei: Este cel mai bun santier din Romania!

S-au turnat primii kilometri de asfalt pe Autostrada Moldovei, anunta ministrul Transporturilor, care a vizitat santierul centurii din Bacau. La sase luni de la inceperea lucrarilor, Razvan Cuc se declara.

Iohannis, in vizita la unitatea cu cea mai mica mortalitate din Romania pe infarctul miocardic acut

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vizitat, sambata seara, Unitatea de Supraveghere si Tratame.

VIDEO A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. Cand se va inchide circulatia

A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri in pasul Urdele.

Ninsoare in Romania. Peisaje de iarna in mai multe zone din tara. Utilajele de deszapezire intervin deja pe drumuri. Imagini spectaculoase!

Ninge de cateva ore in mai multe zone din Romania, iar utilajele de deszapezire au aparut deja in trafic si intervin pe drumuri. in unele zone inalte de munte zapada s-a asezat in strat de cativa.

Academia Copiilor, cel mai mare proiect educational din Romania. Cursurile gratuite se desfasoara pe parcursul unui intreg an scolar

Cel mai mare proiect educational din Romania, Academia Copiilor Sector 2, si-a reinceput activitatea. Succesul impresionant al elevilor ajutati anul trecut de sute de profesori a dus la dublarea numarului de copii.

LEONARDO BADEA (ASF): Pe piata de capital din Romania s-au imbunatatit conditiile pentru accesul investitorilor institutionali

Acordarea statutului de piata secundara emergenta de catre FTSE ne confirma ca si activitatea ASF din ultimii ani, pentru modernizarea si alinierea europeana a cadrului legislativ, a avut efectul asteptat, astfel ca pe piata de capital din Romania s-au imbunatatit conditiile pentru accesul investitorilor institutionali, exista mai multa transparenta din partea emitentilor si institutiilor pietei, a crescut gradul de conformare privind guvernanta si respectarea drepturilor investitorilor, iar mecanismele de tranzactionare si regulile de comportament pe piata sunt mai apropiate de cele existente in alte state europene cu traditie in domeniu, a declarat Leonardo Badea, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Mars in Bucuresti, pentru padurile din Romania

Greenpeace Romania, DeClic si Agent Green organizeaza un mars, in Bucuresti, pentru a atrage atentia asupra masacrului padurilor din Romania. Marsul pentru Paduriva avea loc pe 3 noiembrie si va.

Dan Barna a facut o gafa monumentala pe pagina sa de Facebook. Cu ce oras din Romania a comparat Roma

Dan Barna a fost imediat taxat de internauti pentru gafa facuta pe o retea de socilizare. Acesta a comparat Roma cu un oras din Romania. Ce mesaj i-a facut pe unii sa rada si pe altii sa se minuneze de greseala imensa facuta de candidatul la alegerile prezidentiale? Dan Barna, gafa pe Facebook Oana Stancu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )