Libnet.ro
UNICEF

12:15

Swiatek, prima poloneza din istorie in finala de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Swiatek, prima poloneza din istorie in finala de la Roland Garros

Jucatoarea care i-a scos Simonei Halep tenisul din cap anul acesta la Roland Garros a ajuns joi seara in finala turneului intr-o maniera fulminanta. continuă pe Online Sport

Se anunta un nou superstar al tenisului. Iga Swiatek, tanara jucatoare care a spulberat-o pe Simona Halep, s-a calificat in finala Roland Garros. Parcurs fenomenal pentru poloneza de 19 ani

Iga Swiatek 54 WTA), jucatoarea de tenis in varsta de 19 ani care a eliminat-o pe Simona Halep in optimile Roland Garros, a reusit sa ajunga in prima finala de grand slam din cariera. Poloneza a spulberat-o.

Roland Garros: Sofia Kenin, in finala - Victorie in doua seturi cu Petra Kvitova

Sofia Kenin s-a calificat in cea de-a doua finala de Grand Slam din cariera, campioana en-titre de la Australian Open trecand de Petra Kvitova in semifinalele de la Roland Garros 6-4, 7-5).

Iga Swiatek, in finala de la Roland Garros - Victorie clara cu Nadia Podoroska

Iga Swiatek, 19 ani, locul 54 WTA, a reusit sa se califice in finala de la Roland Garros, poloneza trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-1, de surprinzatoarea Nadia Podoroska Argentina, 131 WTA). Reamintim ca in optimi Swiatek a trecut de Simona Halep, principala favorita la castigarea Grand Slam-ului parizian.

Iga Swiatek si Sofia Kenin, cele doua finaliste de la Roland Garros

Finala din acest an a tabloului feminin de la Roland Garros le va pune fata in fata pe Sofia Kenin s.

Roland Garros: Iga Swiatek, in semifinale dupa ce a pierdut doar patru game-uri impotriva Martinei Trevisan

Iga Swiatek continua parcursul de senzatie de la Roland Garros. Poloneza, aflata pe locul 53 mondial, s-a calificat in semifinalele competitiei, dupa ce a invins-o pe Martina Trevisan Italia, 159 WTA, venita din calificari), scor 6-3, 6-1.

Simona Halep a uitat de esecul de la Roland Garros. Cum se relaxeaza fostul lider mondial

Simona Halep a trecut peste umilinta suferita la Roland Garros, infrangerea categorica din optimi, in fata tinerei Iga Swiatek. Jucatoarea de tenis a plecat in vacanta. Fostul lider mondial petrece.

Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta. A facut anuntul dupa infrangerea dureroasa de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns si anula cesta in finala de Grand Slam de la Roland Garros. A pierdut in fata revelatiei turneului, dar bucuria de a fi putut juca tenis, in conditiile date, ramane importanta. Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta Pentru a adauga la linia supararilor la Openul Francez 2020, Simona Halep .

Roland Garros (juniori): Nicholas David Ionel s-a calificat in optimile probei de dublu

Perechea compusa din tenismanul roman Nicholas David Ionel si elvetianul Leandro Riedi s-a calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu a juniorilor din cadrul turneului de la Roland Garros, dupa 7-6 3), 6-3 cu italienii Luca NardiSamuel Vincent Ruggeri.

Roland Garros: Novak Djokovic s-a calificat in sferturi, dupa o victorie in trei seturi cu Karen Khachanov

Novak Djokovic principalul favorit) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-3, pe rusul Karen Khachanov 16 ATP, cap de serie nr. Meciul a durat doua ore si 23 de minute.

Roland Garros: Stefanos Tsitsipas s-a calificat in semifinale Victorie in trei seturi cu Andrey Rublev

Stefanos Tsitsipas s-a calificat pentru prima oara in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, miercuri, pe Andrey Rublev, scor 7-5, 6-2, 6-3.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )